Radico Reetha zelišče, 100 g prahu

<p><strong>Reetha se uporablja kot zeli&scaron;če za </strong><strong>regeneracijo las.Povsem naravno in odlično&nbsp; &scaron;ampon in balzam za lase.</strong></p>

Reetha se uporablja kot zelišče za regeneracijo las.Povsem naravno in odlično  šampon in balzam za lase.

920509 5613

Ocene in mnenja

Opis

Radico Reetha (Ritha) zelišče se uporablja kot zelišče za regeneracijo las. Povsem naravno in odlično v obliki šampona in balzama za lase.

Radico Reetha predstavlja vrhunsko dobro očiščeno zelišče, ki je namenjneno intenzivnemu umivanju las in lasišča. Ritha ali Reetha je poznana kot tako imenovani Indijski orešček, ki je odlično pralno sredstvo in primeren za negovanje ter higieno las in lasišča.

Radico Reetha je obogatena s saponinskimi čistilnimi sredstvi in je povsem naravna, zato je njena uporaba povsem varna ter učinkovita.

Ob stiku milnice z vodo se v vodi tvorijo mehurčki, ki pripomorejo k čiščenju las. Tako pripravljena mešanica temeljito umije ter čisti lase in lasišče ter tako pripomore k intenzivni vendar nežni čistilni vlogi pripravka.

Uporaba Radico Reetha zelišča

Radico Reetha zelišče v obliki prahu zmešajte  s vodo v razmerju 1:3, da dobite zmes jogurta.
Pripravljeno  negovalno mešanico takoj nanesite na oprane lase. Nanašate od lasnih korenin do konic.  Zavijte lase v  plastično folijo, nakar pustite delovati in učinkovai do 60 minut na površini lasišča.

Radico Reetha prah uporabljate le za pranje las. Za ta namen pripravite zmes z vodo v razmerju 1:3, dokler ne nastane gladka pasta. Najprej pomešajte s priročno palčko, nakar mešajte s pomočjo čopiča za nanos barv.

Radico Reetha  lahko s pridom uporabljate tudi na površini telesa, saj izdelek nežno odstranjuje odmrle celice telesa.

Operite lase dokler od  las ne teče čista voda.
V kolikor samo perete lase pustite učinkovati 3-5 minut.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Smučanje

Smučanje
Smučanje je množični šport, ki pritegne tako športne kot tudi malo manj športne tipe ljudi. Vožnja po strmini z dvema smučkama prinaša prav poseben občutek gibanja: prostovoljna odpoved trdnim tlom pod nogami, da lahko drsite, je mikavna, istočasno pa tudi velik izziv za usklajenost in ravnotežje. Neokrnjena narava z zasneženimi vrhovi, gozdovi in travniki kot ozadje ustvari dragoceno izkušnjo, ki bi bila sicer veliko ljudem le težko dostopna. Prihod na vrh, pogled na strmo pobočje in težje snežne razmere povzročajo napetost, premagovanje nevarnejših situacij pa lahko predstavlja dodatno mikavnost. Vse to je pomagalo smučanju doseči neverjetno priljubljenost.

Smučanje je družinski šport. Vsak se lahko spušča po strmini tako, kot mu najbolj ustreza, kljub vsemu pa se lahko vsi skupaj zabavajo in delijo doživetja. Smučarji lahko ostanejo aktivni do visoke starosti. Z izbiro smučarske proge in primerne tehnike je mogoče prilagajati obremenitev telesni kondiciji.

Tveganje poškodb je sorazmerno visoko, saj se lahko na neravnih ali grbastih progah hitro pojavijo visoke tlačne obremenitve na medvretenčne ploščice. Sicer pa je smučanje dobra vadba vzdržljivostne moči za mišice nog in trupa, stopnja izgoreva nja maščob pa kljub temu ostaja nizka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Radico Radico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja