Rapid Bronz Spf 6&15 dvofazni losjon, 2x100 mL

Dvofazni losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje tako nizek zaščitni faktor SPF6 kot srednji zaščitni faktor SPF15. Dvofazni losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje tako nizek zaščitni faktor SPF6 kot srednji zaščitni faktor SPF15.
469751 23011

Ocene in mnenja

Opis

Delovanje Rapid Bronz losjona

Dvofazni losjon za sončenje za obraz in telo, ki vsebuje tako nizek zaščitni faktor SPF6 kot srednji zaščitni faktor SPF15. Posebej je primeren za izmenično uporabo glede na čas in uro izpostavljenosti sončnim žarkom. Losjon pospeši porjavelost in jo naredi bolj intenzivno, saj okrepi naravni proces zaščite kože. Vsebuje aktivne vlažilne sestavine in aktivne sestavine proti staranju kože.

Uporaba izdelka Rapid Bronz

Sredstvo za sončenje Rapid Bronz je primerno za vse vrste kože. Priporočamo, da pri izbiri zaščitnega faktorja upoštevate ali boste losjon nanesli na bolj ali manj občutljv predel ter čas izpostavljenosti UV žarkom. Losjon uporabite pred sončenjem. Pogosto ga ponovno nanesite, da obnovite zaščito posebej po potenju, kopanju ali brisanju kože z brisačo.

Opozorila ob uporabi izdelka

Za zunanjo uporabo. Izdelka ne smete zaužiti. Izognite se stiku z očmi. Ne uporabite izdelka, če imate težave s preobčutljivostjo kože ali če ste preobčutljivi oz alergični na njegove aktivne sestavine Svetujemo, da se v času rnočnega sonca ne izpostavljale sončnim žarkom. Ne sončite se predolgo, tudi če ste uporabili zaščitno sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja