Revivogen balzam za lase, 360 mL

Okrepi mehke in razredčene lase. Okrepi mehke in razredčene lase.
571539 4855

Ocene in mnenja

Opis

Revivogen balzam za zgoščevanje las je oblikovan, da okrepi mehke in razredčene lase.

Vlaži in ojača korenino lasu, lasem doda volumen in sijaj ter ustvarja gostejšo, bolj polno pričesko s pomočjo naravnih proteinov, ki obdajo korenino lasu in ji dajo takojšnjo trdnost. Prav tako pomagajo pri obnovi las.

Z debeljenjem posameznega lasu izgleda lasišče polnejše in gostejše.

Formula Revivogen

Milijoni moških in žensk po svetu iščejo izdelke, ki bi preprečili izpadanje las in povrnili izgubljeno samozavest. Na trgu obstaja veliko proizvodov, ki so zasnovani prav z namenom preprečevanja izpadanja las, vendar je zdravljenje ponavadi dolgo in naporno. V podjetju Revivogen so upoštevali dejstvo,  da si stranke želijo preprostega, a hkrati učinkovitega načina za ustavitev izpadanja las.  Formula Revivogen je bila ustanovljena v sodelovanju z dermatologi, z vsemi naravnimi sestavinami, je znanstveno preizkušena ter učinkovita, predvsem pa brez stranskih učinkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Človek je lahko tudi vmesni gostitelj za ta parazit. Če si z nesnago v usta vnese oociste različnih vrst tega parazita, se iz njih sproščeni paraziti nespolno razmnožujejo in nato encistirajo (velikosti trofozoita in ciste, omenjene že . zgoraj) navadno v srčni mišici, mišicah grla in skeletnih mišicah. Menijo, da je v tem primeru lahko pes eden izmed pomembnih virov infekcije. Ciste, ki se razvijejo v mišicah, navadno ne povzročajo nobenih težav. Pri posameznikih poročajo o miozitisu z bolečimi in oteklimi mišicami ter eozinofilijo (Pena in sod., 2001, Fayer, 2004).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Revivogen Revivogen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja