Sebamed Bebe obnavljajoča krema proti iritacijam, 100 mL

Sebamed Bebe obnavljajoča krema proti iritacijam je namenjena predvsem inovativni regeneraciji kože, koža je posledično zaščitena, pH vrednost kože ni spremenjena. Sebamed Bebe obnavljajoča krema proti iritacijam je namenjena predvsem inovativni regeneraciji kože, koža je posledično zaščitena, pH vrednost kože ni spremenjena.
13081 13081

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe obnavljajoča krema proti iritacijam je namenjena predvsem inovativni regeneraciji kože, koža je posledično zaščitena, pH vrednost kože ni spremenjena.

Obnavljajoče regenerativna krema ne povzroča spremembe pH, vrednost ostaja nespremenjena, posledično je koža telesa zaščitena in regenerirana. Zaščitna kožna plast oziroma kožna bariera je učvrščena, pH pa se ne spremeni, kar posledično pomeni, da je koža telesa še naprej dobro zaščitena, kar je za vašega nadoudneža izjemno pomembno.

Sestavine izdelka Sebamed Bebe

Titanijev dioksid - kožo zaščiti, deluje barierno, zaščita pred škodljivimi vplivi izločkov

Lipidni kompleks - kožozaščiti, jo regenerira, koža je oplemenitena z lecitinom in skvalanom.

Voda - kozmetična krema je oplemenitena z vlažilnimi komponentami, kar kožo regenerira in globinsko hidratira.

Razvoj kislinskega plašča je zaradi prisotnosti negovalno zaščitnih komponent še izboljšan. Koža je posledično dobro zaščitena pred delovanjem izločkov.

Uporaba regenerativne kreme Sebamed za negovanje otroka

Pred nanosom kreme poskrbite, da bo koža vašega otroka dobro umita, vse nečistote naj bodo temeljito odstranjene. Sledi nanos kreme, masaža ni potrebna.

Otroška koža bo pomirjena, iritiranje kože bo prenehano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v danki

Bolečina v danki je najpogosteje posledica mehanske poškodbe zadnjega dela analnega kanala, ki jo napravi trdo blato. Sam zadnjik je v zadnjem delu dobro oživčen in že majhna ranica povzroča pekočo bolečino ob odvajanju blata. Včasih se ob tem pojavi še kri, kar bolnika ponavadi pripelje k zdravniku. Večinoma gre za nenevarne vzroke, vendar pa so težave kronične in zato morajo bolniki ves čas skrbeti za mehko blato.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov