Sebamed šampon za nego barvanih las, 200 mL

Sebamed šampon za nego barvanih las nudi izrazito nežno nego že tako iritiranih las in lasišča, saj vemo, da moderne barve pogosto lasem škodujejo kot škodujejo tudi vašemu lasišču. Sebamed šampon za nego barvanih las nudi izrazito nežno nego že tako iritiranih las in lasišča, saj vemo, da moderne barve pogosto lasem škodujejo kot škodujejo tudi vašemu lasišču.
455512 16414

Ocene in mnenja

Opis

Ali ste pomislili, da barvanje škodi vašim lasem? No vsekakor sivi lasje niso lepi na pogled, zato je vsekakakor potrebno najti način, kako kljub barvanju las lase in lasišče dobro zaščititi.

Sebamed šampon za nego barvanih las nudi izrazito nežno nego že tako iritiranih las in lasišča, saj vemo, da moderne barve pogosto lasem škodujejo kot škodujejo tudi vašemu lasišču.

Sebamed šampon za barvane lase blaži morebitno iritacijo las in lasišča, kompleks sestavin lase globinsko navlaži lasnim čebulicam pa daje številne hranilno negovalne komponente. Iritacije na lasišče so olajšane, nežni kompleks z UV filtrom v šamponu Sebamed pa še dodatno poskrbi za intenzivno zaščito, posledično pa tudi za obstojnost nanešene barve.

Prednosti negovalnega šampona za barvane lase

  • globinsko vlaženje
  • stabilizira in zaščiti nanešeno barvo
  • učinkovito pomirja razdraženo lasišče
  • inovativna regeneracija
  • tvori tanek zaščitni film

Uporaba Sebamed šampona

Negovalno zaščitni šampon nanesite na dobro omočene lase, šampon tam dobro spenite ter vmasirajte - po potrebi celo do dva krat - to zavisi od same umazanije na površini las in lasišča ter morebitnega sebuma, ki ga izločajo lasne žleze in žleze lojnice.

Z uporabo tega šampona boste poskrbeli za dobro zaščito lasišča in las, ob enem pa poskrbeli, da bodo vaši lasje izgledali fenomenalno, nanešena barva pa bo z uporabo tega šampona trajala dlje časa. Posledično to pomeni, da bo potrebno barvati manj pogosto, kar je dobro tudi za vaše lase in lasišče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Na kratko dremajte

Samo l0 do 20 minut. Ta t. i. dremež za moč v resnici učinkovito obnavlja energijske ravni. Po dremanju si splaknite obraz s hladno vodo, potem pa pojdite ven na sonce ali se usedite pod močno svetilko, medtem ko popijete svoj redni čaj. Te dejavnosti po dremanju, vsaka zase ali vse skupaj, vam bodo dale več energije kot samo dremež.

Uživajte dodatke vitamina B

Čim starejši smo, tem teže absorbiramo vitamin B12, ključni energijski vitamin iz hrane. Pogovori te se s svojim zdravnikom o jemanju dodatka B-kompleks (bolje je, če dobite vitamine B skupaj kot v posameznih dodatkih, ker imajo sinergistični učinek).
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov