Sebionex peneči gel, 200 mL

<strong>Sebionex peneči gel je namenjen negi in regeneraciji kože obraza, ki je težavna, aknasta ter prekomerno oplemenitena s sebumom.<br></strong> Sebionex peneči gel je namenjen negi in regeneraciji kože obraza, ki je težavna, aknasta ter prekomerno oplemenitena s sebumom.
3181 3181

Ocene in mnenja

Opis

Sebionex peneči gel je namenjen negi in regeneraciji kože obraza, ki je težavna, aknasta ter prekomerno oplemenitena s sebumom.

Sebionex peneči gel je namenjen vsem tipom kože, še posebej pa mastni ter problematični koži obraza. Predvsem nega občutljive ter problematične kože je izrednega pomena za njeno hitro regeneracijo, saj je le čista koža zmožna normalnega funkcioniranja.

Sebionex peneči gel je namenjen vsem osebam, mladim kot tudi starejšim ter vsem, ki se soočajo s težavno in nečisto kožo obraza. Čistilni gel je izrednega pomena pri regeneraciji in ohranjanju čistoče aknaste ter problematične kože obraza.

Uporaba Sebionex gela

Peneči čistilni gel kozmetične linije ACM nanesite na površino vlažne kože obraza, na njej ga temeljito spenite ter izmijte s toplo vodo. Kožo nato obrišite z nežno brisačko oziroma kako drugače osušite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja