Sebionex Trio korektivna krema proti nepravilnostim, 40 mL

<strong>Sebionex Trio korektivna krema proti nepravilnostim je korektivna krema, ki je namenjena negi problematične kože, ki je aknasta ter mastna. <br></strong> Sebionex Trio korektivna krema proti nepravilnostim je korektivna krema, ki je namenjena negi problematične kože, ki je aknasta ter mastna.
8706 8706

Ocene in mnenja

Opis

Sebionex Trio korektivna krema proti nepravilnostim je korektivna krema, ki je namenjena negi problematične kože, ki je aknasta ter mastna.

Sebionex Trio korektivna krema je namenjena negi aknaste, mozoljave ter izredno problematične kože obraza. Izdelek je primeren za vse tiste osebe, ki se soočajo s prekomernim izločanjem sebuma. Izdelek je priporočen tudi vsem, ki imajo težave s kožnimi nepravilnostmi ter prekomernim delovanjem žlez lojnic.

Krema se bori proti glavni težavi - bakterijskim kolonijam, ki jih je na tovrstno problematični koži veliko - deluje regenerativno. Sebionex Trio korektivna krema deluje tudi vlažilno, globinsko navlaži kožno povrhnjico ter vse njene globlje plasti.

Sestavine Sebionex Trio korektivne kreme

Izdelek vsebuje cinkov glukonat v kombinaciji z lipacid sestavino, ki pripomoreta v sinergiji ter regulirata izločanje loja iz žlez lojnic.

AHA kisline in dodatni estri delujejo rahlo keratolitično in očiščevalno. Kombinacija AHA kislin temeljito očisti kožo od znotraj ter ob enem odstrani tudi vse odmrle celice obraza.

B3 vitamin ter alfa bisabolol ali sestavina kamilice, ki deluje regenerativno ter zaščitno.

Navodila za uporabo Sebionex Trio korektivne kreme

Sebionex Trio korektivno kremo nanesite do dva krat dnevno po predhodnem čiščenju kože obraza. Temljito čista koža, ki jo lahko sodežemo s Sabionex gelom je osnova za nanos kremne teksture. Krema se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi sredstvi proti aknam.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja