Sikapur Med gel za želodec in črevesje, 200 mL
Sikapur Med gel za želodec in črevesje, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sikapur Med gel za želodec in črevesje, 200 mL

Proizvajalec: Medopharm
Veže patogene bakterije in pospeši njihovo izločanje iz telesa po naravni poti..
Cena: 9,31 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto delovanjaželodec
Težavaprebavne težave
Vsebujesilicijev gel

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Sikapur Med na fizikalni način nase veže patogene bakterije, ki povzročajo:
bolečine v želodcu
• slabost
• bruhanje
• napenjanje
• drisko
in pospešuje njihovo izločanje po naravni poti.

Pomen zdravega prebavnega trakta za vaše dobro počutje

Vaš želodec in črevesje sta med najpomembnejšimi organi v človeškem organizmu in sta sestavni del prebavnega trakta. V prebavnem traktu poteka cel niz fizioloških funkcij, ki so življenjsko pomembne. Če je katera izmed teh funkcij motena, prebavni sistem ne more več normalno opravljati svojih nalog. To se kaže v obliki motenj, kot so bolečine v želodcu, slabost, bruhanje, napenjanje in driska.

Vzroki:

Najpogostejši vzrok za nastanek gastrointestinalnih obolenj so patogeni mikroorganizmi in njihovi toksini, ki pridejo v prebavila s hrano in pijačo.

Posledice:

Masovni vnos patogenov in njihovih toksinov v gastro - intestinalni trakt lahko povzroči prebavne težave , kot so bolečine v želodcu, slabost, bruhanje, napenjanje in driska.

Zdravljenje:

Sikapur Med gel za želodec in črevesje nase veže patogene bakterije in njihove toksine na fizikalni način in pospeši njihovo izločanje iz telesa po naravni poti preko črevesja.
 
Aktivna sestavina izdelka Sikapur Med gel za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija s kisikom in vodo.
 
Posebnost silicijevega gela je njegova izredno velika sposobnost vezave patogenih bakterij in njihovih toksinov.
 
To pomeni, da se patogeni in njihovi strupi na popolnoma fizikalen način v prebavnem traktu vežejo in se nato po naravni poti izločijo preko črevesja.
 
Uporaba Sikapur Med gela za želodec in črevesje ublaži simptome in podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta.
 
Ker silicijev gel poleg patogenov nase veže tudi pline, s tem blaži tudi nadležno napenjanje.

Način in trajanje uporabe

Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 3-5 krat dnevno po 2 dozirni žlički, vsaka po 15 ml, vmešano v vodo ali čaj, med obroki in če je potrebno tik pred spanjem. Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujemo z odmerkom 3x dnevno 1 žličko (3x15ml).
Če imate hude bolečine, visoko vročino ali če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Sikapur Med gela, se posvetujte z zdravnikom.
 
Prosimo upoštevajte: Pri obolenju z drisko je pomembno, da nastalo izgubo tekočine nadomestimo s pitjem zadostne dodatne količine tekočin. Takojšnja nadomestitev izgubljene tekočine je posebej pomembna pri otrocih. Če jemljete zdravila, jih vzemite najmanj dve uri prej, preden zaužijete Sikapur Med gel za želodec in črevesje, sicer se lahko spremeni njihova učinkovitost.
 
Aktivna sestavina: 100 ml gela vsebuje 100 ml silicijevega gela (gel silicijeve kisline) s 3,5 g silicijevega dioksida.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Kratkotrajna driska

Kdaj in kako si lahko pri kratkotrajni driski pomagate sami?
Pri veliki večini akutnih drisk si lahko pomagate sami. Najbolj važno je, da nadomeščate izgubljeno tekočino in minerale. V ta namen pijte blago sladkano ali blago soljeno vodo ali blago sladkane čaje. Priporočeni so čaji s čreslovinami ali taninami, ki na sluznici črevesa tvorijo zaščitni sloj. Taki čaji so: suhe borovnice, srčna moč, ruski čaj, zeleni čaj ... Primeren tudi kakav, pripravljen z vodo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Težave z želodcem

Težave z želodcem so v sodobnem svetu izjemno pogoste težave, s katerimi se srečuje vedno več ljudi. Čudni občutki tiščanja, pekoč občutek ali spahovanje in slabost so pri nekaterih kar dnevna stalnica ali pa se pojavijo vsakokrat, ko zaužijete... preberi več...

Izdelki za čiščenje telesa!

Uporaba protimikrobnih snovi je v klinično prakso prinesla revolucijo. Neozdravljive in smrtno hude bolezni so postale hitro in enostavno ozdravljive. Razstrupljanje telesa so poznali že v obdobju Egipčanov in starih Grkov in je temeljilo... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Bactoflor za otroke - prašek, 60 g

35,99 €

Angal S pršilo, 30 mL

8,25 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto delovanjaželodec
Težavaprebavne težave
Vsebujesilicijev gel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.