Sisal masažna rokavica, 1 rokavica

<strong>Sisal masažna rokavica je primerna za umivanje ter je priročna rokavica, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno. <br></strong> Sisal masažna rokavica je primerna za umivanje ter je priročna rokavica, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno.
526371 10416

Ocene in mnenja

Opis

Sisal masažna rokavica je primerna za umivanje ter je priročna rokavica, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno.

Sisal masažna rokavica je primerna za tuširanje ter kopanje, odstranjuje odmrle telesne celice ter deluje kot odličen piling, masažer želenih predelov telesa.

Sisal masažna rokavica za tuširanje in kopanje nežno odstranjuje odmrle celice in masira naše telo. Masaža določenih predelov kože, predvsem stegenskih pripomore k naravni drenaži ter odstranjevanju medcelične vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Živeti, kot je prijazno hrbtu
Stoje

Kaj: dvignite eno nogo nekaj centimetrov od tal za nekaj sekund. Zamenjajte nogo in ponovite vajo.

Kdaj: vsakokrat, ko na koga ali nekaj čakate.

Zakaj: glede na zmožnosti in izvedbo so mišice vašega hrbta bolj ali manj trenirane; okrepljene mišice pomagajo ohranjati vaše sklepe, razumljivo pa se izboljšata tudi vaša usklajevanje in ravnotežje.

Kaj: med stojo prenesite, za druge neopazno, težo za kratek čas naprej in nato nazaj, tako da je vaša telesna teža prek težnostne točke enkrat bolj na prstih, drugič bolj na petah.

Kdaj: vsakokrat, ko se vas kdo dotakne, in nasprotno. Zakaj: neopazno lahko sprostite mišice hrbta ter vadite svoje mišice nog in trebuha. Tudi usklajevanje in ravnotežje se izboljšata.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rosenfeld Rosenfeld
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja