Skeyndor termalni gel za čiščenje, 250 mL

Gel za čiščenje izjemnega prenašanja. Gel za čiščenje izjemnega prenašanja.
928941 13524

Ocene in mnenja

Opis

Gel za čiščenje izjemnega prenašanja. Namenjen je negi in vsakdanjem čiščenju občutljive kože, ki je nagnjena k maščenju. Ne vsebuje olje.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1031555

Poln naziv:

SKEYNDOR AQUATHERM LINE TERMALNI ČISTILNI GEL 250 ML

Kratek naziv:

SK AQUAT TERM.ČIST GEL 250ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

8436001988856

Proizvajalec:

SKEY - SKEYNDOR, S.L.U.

Kataloška številka:


Carinska tarifa:

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Če ostanemo pri dvodimenzionalni predstavitvi človeka kot osebnosti, se na kaže enakostranični trikotnik kot oblika z dvema krakoma na tleh in enim nad njim Nehote pojmujemo zgornji krak, tj. duhovnost, kot nadrejen telesu in duševnosti. 11 je značilna renesančna predstava o človeku, ki naj bi bil podrejen Bogu. Celostni pri stop si človeka predstavlja bolj razgibano oz. spremenljivo. Trikotnik je lahko obrnjen tako, da spodnja kraka predstavljata telesnost in duhovnost ter s tem označujeta materijo in kozmos kot izvor bivanja, duševnost pa kot značilno-človeško nadgradnjo teh dveh. Ostaja še tretja možnost, ko spodnja kraka predstavljata duševnost in duhovnost. Takrat je telesnost njun bistveni del, saj bi sicer ne bilo možno materialno bivanje. Od značilnosti odnosov bo torej odvisno, kaj bo »spodaj- in kaj »zgoraj«. Simbolično namreč predstavlja trikotnik ravnovesje dveh nasprotij, ki ju uravnava in povezuje v celoto tretji dejavnik.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja