Solime Expectoral Ginkgo brezalkoholni izvleček, 50 mL

<p>Solime Expectoral Ginkgo brezalkoholni izvleček je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstrakti ginka, smilja, črnega ribeza ter solate.</p>

Solime Expectoral Ginkgo brezalkoholni izvleček je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstrakti ginka, smilja, črnega ribeza ter solate.

26093 26093

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime Expectoral Ginkgo brezalkoholni izvleček je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z ekstrakti ginka, smilja, črnega ribeza ter solate.

Ginko je pogosta sestavina ki je namenjena izboljšanju prekrvavitve možgan in za boljše pomnjenje ter izboljšane kognitivne sposobnosti. (On hold Botanicals)

Ostale sestavine med seboj delujejo sinergistično ter izboljšajo samo delovanje celotnega prehranskega dodatka.

Navodila za uporabo prehranskega dodatka Solime

Odmerite po 15 do 20 kapljic do tri krat dnevno.

Kapljice lahko odmerjate direktno v ustno votlino, jih nekaj časa zadržite v ustni votlini in nato jih počasi pogoltnite.

Kapljice lahko zaužijte in/ali razredčite tudi z vašim najljubšim sokom ali razredčite z vodo in posledično zaužite po požirkih.

Posebno opozorilo

Ob jemanju in uporabi prehranskega dopolnila Solime v kombinaciji z jemajem antitrombotikov (zdravil proti strjevanju krvi) se glede jemanja prehranskega dodatka posvetujte z osebnim zdravnikom.

Sestavine prehranskega dopolnila

60 kapljic prehranskega dodatka vsebuje:

420 mg ginko ekstrakta

420 mg ekstrakta solate

420 mg ekstrakta navadnega smilja

140 mg ekstrakta črnega ribeza

Izdelka ne uživajte v obdobju dojenja in v času nosečnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja