SoWash Combo ustna prha in zobna ščetka, 1 komplet

Poskrbite za celostno higieno vaše ustne votline s SoWash Combo, ki združuje ustno prho Vortice ter zobno ščetko Sonic. Poskrbite za celostno higieno vaše ustne votline s SoWash Combo, ki združuje ustno prho Vortice ter zobno ščetko Sonic.
32920 32920
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Poskrbite za celostno higieno vaše ustne votline s SoWash Combo, ki združuje ustno prho Vortice ter zobno ščetko Sonic.

Prednosti in lastnosti kompleta za ustno higieno

  • dva izdelka za higieno ustne votline
  • najboljše čiščenje
  • izmaknete se zobozdravstvenim težavam

Namen in delovanje zobne ščetke ter ustne prhe SoWash

Paket kombo SoWash združuje zobno ščetko SoWash Sonic in ustno prho SoWash Vortice, s katerima boste svojo ustno votlino odlično očistili. Obe napravi pa boste preprosto shranili v priloženi torbici.

Sonična zobna ščetka SoWash Sonic je prilagodljiva vašim potrebam čiščenja, saj lahko izbirate kar med petimi različnimi delovanji.

  • Čiščenje: 31.000 vibracij/minuto z nihajnim kotom 3 mm
  • Beljenje: 41.000 vibracij/minuto z nihajnim kotom 6 mm
  • Poliranje: 48.000 vibracij/minuto z nihajnim kotom 3 mm
  • Masiranje: 31.000 vibracij/minuto z nihajnim kotom od 1mm do 3mm
  • Čiščenje občutljivih predelov: 31.000 vibracij/minuto z nihajnim kotom 2 mm

Ta sonična zobna ščetka je veliko bolj učinkovita pri čiščenju zob kot navadna ročna zobna ščetka. S tako temeljitim čiščenjem boste izboljšali kvaliteto dlesni in ohranili belino vaših zob. Zobna ščetka SoWash Sonic je zasnovana tako, da omogoča umivanje z navpičnim gibanjem. Z napredno zasnovano glavo zobne ščetke boste brez težav očistili medzobne prostore in tudi vzdolž dlesni. Celostno čiščenje okoli zob prinaša manj zobozdravstvenih težav.

Težavam z zdravjem zob pa se boste še dodatno izognili z uporabo ustne prhe SoWash Vortice. Inovativna tehnologija Vortice vašo ustno votlino in medzobne prostore očisti s pomočjo trojnega curka, ki deluje v obliki vrtinca. Hkrati pa bo trojni curek nudil tudi prijetno masažo za dlesni. Ustna prha je izredno enostavna za uporabo in za njeno delovanje ne potrebujete električne energije.

Ker ustna prha ne uporablja električne energije, je vzdrževanje zelo preprosto. Ni občutljiva na apnenec in se hitro ter preprosto očisti. Ustna prha deluje tiho, omogoča regulacijo ter nadzor temperature vode in tlaka.

Uporaba zobne ščetke in ustne prhe SoWash

Zobno ščetko SoWash Sonic nadomestite za vašo ročno zobno krtačko in bolj temeljito očistite zobe. Na vlažno glavo ščetke nanesite zobno pasto in si umijte zobe.

Za optimalno higieno ustne votline pa dodajte uporabo ustne prhe. Preprosto jo namestite na vodovodno armaturo s pomočjo priloženega nosilca. Filter, ki se nahaja v nosilcu tudi sproti filtrira vodo. Na pipi brez težav uravnavate temperaturo vode, za pravi pritisk pa poskrbi zobna prha. Postopoma se premikajte po ustni votlini in očistite medzobne prostore.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SoWash SoWash
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja