Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 5 in 25
Tip izdelka
Mesto uporabe
Namen
Težava
Oznaka

Sterimar

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Church & Dwight UK LtdConsumer RelationsWear Bay Road Folkestone Kent England CT19 6PG
Spletna stran: www.sterimarnasal.co.uk
Elektronski naslov: [email protected]
 

Nos je vaša prva obrambna linija

Nos je zelo učinkovit filter za vaše telo, je prva linija obrambe dihalnega sistema. Sposoben je filtriranja več kot 15.000 kitrov zraka na dan in tako poskrbi za odstranjevanje prahu, alergenov in ostalih nečistoč. Le-te v nosu ujamejo drobne dlačiče vzdolž sluznice nosnih poti in odnesejo nečistoče v zadnji del grla, kjer jih pogoltnemo, preden se namnožijo in povzročijo škodo.  .

Pomagajte svojemu nosu pri obrambi pred alergeni in mikrobi v zraku

Če se nosni prehod (notranjost vašega nosu) izsuši ali je zamašen, ne more biti tako učinkovit pri opravljanju svoje ključne vloge pri ohranjanju vašega zdravja. Tu pride na vrsto nosna higiena. Zagotavljanje čistega in navlaženega nosu lahko pomaga zagotoviti, da nos ostane v najboljšem delovnem stanju, da se zaščiti pred onesnaževalci v zraku, ki jih vdihnete. Pomaga preprečiti pojav simptomov in zmanjšati tveganje za nadaljnje težave.

Torej higiena nosu ni nečimrnost - dejansko vam pomaga, da ostanete dobro in dihate.
Ohranjanje čistega nosu izboljša obrambo pred simptomi prehlada, rinofaringitisom in senenim nahodom. Za zaščito telesa in pravilno opravljanje svojega dela mora nos ostati v vrhunskem stanju,  zato svetujemo izbor Sterimar izdelkov, saj so preizkušeno na nivoju dobre kakovosti.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.