SugarSweet Soft 1:1 kristalni prah, 300 g

<strong>SugarSweet 1:1 Soft se od navadnih kristalnih granul razlikuje predvsem po sami konsistenci - je namreč v obliki finega prahu. </strong> SugarSweet 1:1 Soft se od navadnih kristalnih granul razlikuje predvsem po sami konsistenci - je namreč v obliki finega prahu.
549517 8481

Ocene in mnenja

Opis

SugarSweet 1:1 Soft se od navadnih kristalnih granul razlikuje predvsem po sami konsistenci - je namreč v obliki finega prahu. SugarSweet 1:1 Soft predstavlja sladkor, ki ima enako sladilno moč, kot ima sladkor pridobljen iz sladkornega trsa.

Prehransko sladilo je kakor nalašč za slajenje vseh vrst hrane - izdelek prijetno sladi, ob enem tudi prijetno osveži, zato je kakor nalašč za dodajanje torticam, biskvitom, mlečnim napitkom ipd.

V kolikor želite močnejše slajenje uporabte SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10 sladilno sredstvo.

SugarSweet 1:1 se pri pripravi jedi obnaša enako kot navadni sladkor in obenem daje osvežujoč okus. Sladilo tako dodajajte lahkim jedem, predvsem sadju, sladicam ipd..

Sladkor praktično nima kalorij, zato ne povzroča "odvisnosti". Sladilo je izdelano namreč iz Stevije, ki je povsem naraven proizvod ter iz eritritola. Obe sestavini sladkorja nimata vpliva na nihane krvnega sladkorja in na nihanje proizvodnje inzulina.

Izdelek je kakor nalašč za uporabo pri raznih dijetah, saj tako onemogoča poviševanje kaloričnih vrednosti z vnosom. Vsa sladila SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, ipd.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ubijalec ljubezni: pisarna

To postavi zvezo na težko preizkušnjo: stvar lahko funkcionira le takrat, kadar oba zmoreta to, kar pričakujeta od partnerstva in poklicnega udejstvovanja, torej izoblikovati skupen življenjski načrt. Pri tem si morata biti na jasnem, da naložba v eno vedno zahteva kompromis na drugem življenjskem področju. Samo kjer sta si partnerja enaka v razmišljanju o potrebah in željah, karieri in partnerstvu in je to usklajeno z željami in s potrebami drugega, lahko uspe usklajevati razpetost med obema temeljnima stebroma življenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja