Survimed OPD drink energijska pijača, 4x200 mL

Tekočina, sestavljena iz peptidov (hidrolizat sirotkinih beljakovin), ogljikovih hidratov, maščob (MCT, žafranike, repično olje), vitaminov, mineralov in elementov v sledeh. Tekočina, sestavljena iz peptidov (hidrolizat sirotkinih beljakovin), ogljikovih hidratov, maščob (MCT, žafranike, repično olje), vitaminov, mineralov in elementov v sledeh.
901181 17781

Ocene in mnenja

Opis

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene.

Tekočina, sestavljena iz peptidov (hidrolizat sirotkinih beljakovin), ogljikovih hidratov, maščob (MCT, žafranike, repično olje), vitaminov, mineralov in elementov v sledeh.

PREDSTAVITEV

Survimed OPD je prehransko popolna tekočina v 200ml plastenki z vanilijevim okusom. Prav tako je na voljo v 500ml EasyBag vrečki.

Kontraindikacije

Ni za parenteralno uporabo
NI PRIMERENA za prehrano dojenčkov, mlajših od enega leta.

NAVODILA
Se sme uporabljati samo pod zdravniškim nadzorom.
Uporabljajte previdno za otroke, mlajše od 5 let

INDIKACIJE ZA UPORABO

sindrom kratkega črevesja, predoperativni priprava bolnikov, ki so podhranjeni, bolniki z dokazano kronično vnetno črevesno boleznijo, disfagija, bolezni povezane s podhranjenostjo.

ODMERKI

Odmerek se izračuna po zdravnikovih navodilih glede na potrebe posameznika.
Kot vodilo: Za prehrano dodatno 2 - 3 steklenice na dan. Za popolno prehrano: 1500ml zagotavlja 1500kcal in 67.5g beljakovin in izpolnjuje povprečne potrebe odraslega  po vitaminih, mineralih in elementih v sledeh.

SKLADIŠČENJE

Hranite na hladnem,  pri temperaturi do 25 ° C.
Po odprtju se lahko shrani do 24 ur v hladilniku.

ROK UPORABE

12 mesecev od datuma proizvodnje

Brez glutena in laktoze.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Skrb za videz

Nova pričeska, liči la za obraz in druge oblike nege kože vas lahko pomladijo tudi za deset let. Zdaj ste v obdobju, ko potrebujete nov videz in podobo, ki vam bo ustrezala in poudarila vašo prenovljeno osebnost, stara pa naj utone v pozabo.

Kreme

Znanost do danes ni odkrila snovi, s katero bi lahko trajno obnovili kolagen, proteine, maščobe in vlago, ki jih koža z leti izgublja. Prav tako ni mogoče popraviti pretrganega kolagena v dermisu oziroma usnjici. Kreme ne morejo zajeziti nastanka linij in gubic, pa naj vsebujejo še tako eksotične sestavine, toda dobre čistilne kreme in vlažiIna sredstva lahko preprečijo čezmerno izsušitev povrhnjice kože.

Po menopavzi lasje rastejo počasneje, premer lasne konice se zmanjša, sivi lasje pa postajajo vse bolj očitni. Ljudje večinoma mislijo, da so sivi lasje bolj grobi in robati, vendar so dejansko takšni le na videz. Pojavljati pa se začnejo ravno v času, ko postaja skalp bolj suh, ker žleze lojnice z leti proizvajajo vse manj loja. Šampon in balzam za lase je dobro zamenjati z bogatejšo formulo, ki ima vlažilni učinek. To niso nikakršni tržni triki - ustrezni balzami lahko resnično dodatno navlažijo lase.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fresenius AG Fresenius AG
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja