SVR Hydraliane Rich bogata krema, 40 mL

SVR Hydraliane bogata krema je visoko koncentrirana krema, namenjena intenzivnemu vlaženju suhe do zelo suhe kože obraza. SVR Hydraliane bogata krema je visoko koncentrirana krema, namenjena intenzivnemu vlaženju suhe do zelo suhe kože obraza.
15527 15527

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SVR Hydraliane bogata krema je visoko koncentrirana krema, namenjena intenzivnemu vlaženju suhe do zelo suhe kože obraza. Ko potrebujete kremo, z globinsko intenzivnim vlažilnim učinkom in učinkovito zaščitno lipofilnim jedrom je SVR kozmetična krema bogate teksture kakor nalašč za intenzivno nego in tretma kože.

SVR krema je tako primerna predvsem za negovanje suhe kože. KOže ne zateguje pač pa jo prijetno vlaži ter regenerira.

Karakteristike SVR Hydraliane bogate kreme

  • intenzivno fiziološko vlaženje kože ter lipofilna zaščita pred izhlapevanjem kože
  • omogočeno kar 24 urno vlaženje kožne povrhnjice
  • 100 % hipoalergena formulacija
  • klinično dokazano delovanje kreme
  • bogata ter žametno prijetna tekstura kreme
  • po nanosu se počutite prijetno

SVR Hydraliane kremna formulacija je formulirana z visokim deležem vode, ki kožo globinsko vlaži ter je ne zateguje. Krema ne maši por (je nekomadogena) ter "zaklene" vodo v celično dermalno strukturo kožnih celic ob enem pa formira lipofilno plast, ki preprečuje prekomerno izparevanje vlage.

Uporaba SVR Hydraliane bogate kreme

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza ter vratu. Kožo nanesite zjutraj in/ali v večernem času za intenzivno nočno vlaženje. Kremo lahko s pridom nanesete na površino reaktivne ter izrazito občutljive kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pravic se lotite šele potem, ko ste določili dolžnosti, saj pravice izhajajo iz dolžnosti. Če se npr. skupina dogovori za enakopravnost in demokratičnost, ima posameznik pravico asertivno braniti svoja stališča. Gestaltna skupina ne pozna pravice močnejšega ali pomembnejšega in zato ne dovoljuje izjem (razen ko gre za skupen dogovor), saj gre za sodelovanje in izkustveno učenje, ne za tekmovanje in ocenjevanje. Tudi dogovorjene pravice naj si zapišejo, Nato naj oblikujejo skupno besedilo, si ga zapišejo in shranijo, ker ga bodo potrebovali naslednjič.

Če je prvi del delavnice predstavljal pogovor o trenutnem počutju, drugi del pogovor o pravilih skupine in tretji del pisanje pristopne izjave, je četrti del pogovor o doživljanju takega načina dogovarjanja. Udeleženci naj se posedejo v krog.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja