SVR Topialyse balzam v spreju, 200 mL

SVR balzam v spreju je namenjen negi zelo suh ter občutljive kože, ki se spopada z atopijo. Primeren je za uporabo za celotno družino, tako za odrasle kot tudi za otroke, vse od rojstva dalje. SVR balzam v spreju je namenjen negi zelo suh ter občutljive kože, ki se spopada z atopijo. Primeren je za uporabo za celotno družino, tako za odrasle kot tudi za otroke, vse od rojstva dalje.
6620 6620

Ocene in mnenja

Opis

SVR balzam v spreju je namenjen negi zelo suh ter občutljive kože, ki se spopada z atopijo. Primeren je za uporabo za celotno družino, tako za odrasle kot tudi za otroke, vse od rojstva dalje.

Izdelek je brez vonja in ne draži kože.

Balzam v spreju je zelo praktičen za uporabo, saj ga ni potrebno mazati, ampak ga preprosto popršite po koži, nato pa se vanjo izredno hitro vpije. Topialyse balzam deluje kar 48 ur od nanosa, pri čemer obnavlja lipidno plast v koži, pomirja razdraženo kožo ter srbečico, deluje proti recidivu ter blaži in dolgoročno pomirja vsakršne iritacije.

Izdelek se izredno hitro vpije v kožo, zato na njej ne pušča mastnih sledi, kožo pa dodobro nahrani in navlaži.

Izdelek Topialyse balzam v spreju priporočamo v uporabo vsem osebam, ki se spopadajo z atopično kožo, saj klinično dokazano učinkuje.

Testirano pod nadzorom dermatologov in pediatrov.

Sestavine

Izdelek vsebuje maksimalno koncentracijo emolienta v spreju na tržišču, in sicer vsebuje 40% hranljivega kompleksa. Vsaka posamezna sestavina v izdelku zagotavlja določene učinke:

- deviško kokosovo olje predstavlja izvor omega 6 in 9 ter kožo mehča in hidrira,

- olje kamelije predstavlja izvor omega 3, 6 in 9 ter kožo neguje in jo omehča,

- babasu maslo, ki je narejeno iz rastline, ki jo imenujemo tudi naravni silikon, zagotavlja enostaven in lahek nanos balzama, kožo pa še dodatno nahrani ter preprečuje iritacije,

- niacinamid predstavlja 4% vsebine Topialyse balzama in kožo prijetno pomirja, jo hidrira ter ponovno vzpostavlja kožno bariero,

- balzam vsebuje tudi prebiotski sladkor, ki deluje dvakratno ter vrača mikrobiom v ravnovesje.

Uporaba

Izdelek se razprši na očiščeno kožo z razdalje 15 cm, še posebno skrbno na zelo suhih in iritiranih področjih.

Za nanašanje izdelka na obraz si je predhodno potrebno balzam pošpricati v dlan, nato pa ga vmasirati v kožo na obrazu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Čezmerna poraščenost

Kdaj morate k zdravniku?
Poraščeno st po moškem tipu pri otrocih in ženskah je vedno stanje, ki potrebuje ginekološko in endokrinološko obdelavo. Pozorni bodite tudi, če se poleg prekomerr.e dlakavost pojavijo menstrualne motnje, nižji glas, povečanje klitorisa (klinični znaki, ki kažejo na virilizem). Prav tako se svetuje obisk pri zdravniku ljudem, pri katerih zaradi čezmerne poraščenosti prihaja do hudih psihičnih zavor in morda celo socialne izoliranosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov