Systane Ultra vlažilne kapljice za oči - brez konzervansov, 10 mL
Systane Ultra vlažilne kapljice za oči - brez konzervansov, 10 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Systane Ultra vlažilne kapljice za oči - brez konzervansov, 10 mL

Proizvajalec: Alcon
Systane Ultra vlažilne kapljice za oči vso izdelane brez konzervansov in takoj nudijo olajšanje pekočega občutka in suhih oči.
Cena: 11,94 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakapljice, kapljice za oči
Težavasuhe oči
Prednostbrez konzervansov

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Systane Ultra vlažilne kapljice za oči vso izdelane brez konzervansov in takoj nudijo olajšanje pekočega občutka in suhih oči.

Prednosti in lastnosti kapljic

  • za oči
  • ne vsebujejo konzervansov
  • takojšnje učinkovanje
  • primerno tudi za vlaženje kontaktnih leč

Delovanje Systane Ultra vlažilnih kapljic za oči brez konzervansov

Systane Ultra vlažilne kapljice za oči vam bodo v nekaj trenutkih po uporabi ponudile olajšanje neprijetnega pekočega občutka in draženja, ki ga zelo pogosto izzovejo suhe oči.

Te kapljice bodo s svojimi vlažilnimi sestavinami nudile olajšanje neprijetnih občutkov tudi pri najbolj občutljivih očeh. Kapljice namreč ne vsebujejo konzervansov in zato ste lahko brezskrbni pri pogosti uporabi Systane Ultra vlažilnih kapljic za oči. Kapljice so sterilizirane s posebno kombinacijo pare in filtracije

V formulaciji kapljic deluje posebna kombinacija hidroksi propil-gvar (HP-gvar), ki deluje ob pomoči sorbitola. Ti dve sestavini s skupnimi očmi naredi na površini očesa posebno zaščitno mrežo. V primerjavi s hialuronsko kislino, je hidroksi propil-gvar kar dvakrat bolj mazljiv. Torej bodo vaše suhe oči res dobile takojšnje olajšanje.

Za intenziven učinek vlaženja poskrbita kar dve aktivni učinkovini, polietilenglikol (PEG) in propilen glikol (PG). S pomočjo prej ustvarjene mrežne strukture, se bo vlažen občutek na očesu ohranil veliko dlje časa. Tako bodo simptomi suhega očesa za vas pozabljeni, saj bo vlaženje očesa še nekaj ur po nanosu ohranilo svojo moč in blagodejno delovanje.

Kapljice Systane Ultra priporočamo tistim, ki si želite svoje suhe, utrujene in razdražene oči takoj pomiriti in si zagotoviti udobje. Neprijetne občutke bodo te kapljice brez konzervansov preprečile tudi, če so občutki nastali zaradi pretirane uporabe digitalnih zaslonov, vetra ali močnega sonca.

Dodatna prednost teh kapljic pa je, da so učinkovite tudi za vlaženje kontaktnih leč, ki so izdelane iz silikonskega hidrogela in mehkih ter hidrofilnih kontaktnih leč, ki so namenjene dnevni, dolgotrajni ali enkratni uporabi

Uporaba vlažilnih kapljic

Plastenko primite tik pod zaporko in zaporko zasukajte, da se odpre. Pri prvi uporabi držite plastenko pod kotom približno 90 stopinj in iztisnite eno kapljico izdelka ter jo zavrzite. Plastenko otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek. Vlažilne kapljice za oko SYSTANE™ ULTRA lahko uporabljate ves dan, če je potrebno. V eno ali obe očesi po potrebi vkapajte po eno ali dve kapljici in pomežiknite. Če med nošenjem kontaktnih leč občutite manjše draženje, nelagodje ali zameglitev, si v eno ali obe očesi vkapajte po eno ali dve kapljici in dva- ali trikrat pomežiknite. Kapljice lahko uporabljate tudi pred uporabo kontaktnih leč ali po njej. Preden po uporabi zaprete zaporko na plastenki, slednjo otresite navzdol, da odstranite odvečni izdelek, ki je morda ostal na konici. Plastenko zaprite.

PREVIDNOSTNI UKREPI: Samo za očesno uporabo. Ne uporabljajte, če je zaporka, ki varuje pred nedovoljenim odpiranjem, poškodovana ali manjka. Ne uporabljajte, če je ovojnina ali plastenka (sterilna embalaža) poškodovana. S konico kapalke se nikoli ne dotaknite nobene površine, da preprečite okužbo izdelka. Če izdelek pogoltnete, poiščite zdravniško pomoč. Če raztopina spremeni barvo ali postane motna, je ne uporabljajte. Po uporabi ponovno namestite zaporko.

Sestavine INCI

Sterilna raztopina, ki vsebuje polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropil gvar, sorbitol, aminometilpropanol, borovo kislino, kalijev klorid in natrijev klorid.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Anxemil pasijonka, 42 tablet

12,40 €

Lekadol 500 mg, 30 tablet

8,78 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakapljice, kapljice za oči
Težavasuhe oči
Prednostbrez konzervansov

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.