Tena lady normal, 30 kom

Nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem.
528641 3493

Ocene in mnenja

Opis

Predloge TENA Lady nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Razlikujejo se po stopnjah vpojnosti, zato si lahko izberemo tisto, ki nam najbolj ustreza. Posebna odlika predlog Tena Lady je vpojno jedro Odour ControlTM z nizko pH-vrednostjo, ki zavira rast bakterij in s tem preprečuje nastajanje neprijetnega vonja. Mnogo žensk za lajšanje inkontinenčih težav, predvsem lažjih, še vedno uporablja navadne ščitnike perila. Večina TENA lady izdelkov je posamezno pakirana v plastičnem ovitku, kar omogoča, da jih nosite s seboj higiensko in diskretno.
 
Zakaj je treba ob inkontinenčnih težavah izbrati pripomočke TENA Lady namesto običajnih ščitnikov perila in vložkov?
 
-zagotavljajo bolj suho površino
-zagotavljajo večjo varnost pred iztekanjem
-preprečujejo rast bakterij
-preprečujejo neprijeten vonj
-potrebnih je manj menjav
 
Predloge TENA Lady nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Razlikujejo se po stopnjah vpojnosti, zato si lahko izberemo tisto, ki nam najbolj ustreza.
Posebna odlika predlog Tena Lady je vpojno jedro Odour ControlTM z nizko pH-vrednostjo, ki zavira rast bakterij in s tem preprečuje nastajanje neprijetnega vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni volovski jezik, Anchusa officinalis
Volovski jezik vsebuje alkaloide ter čreslovine in sluzi. V ljudskem zdravilstvu so proti črevesnim težavam in za spodbujanje izkašljevanja pri kašlju uporabljali poparek (1 žlička sesekljanega zelišča ali cvetov na skodelico, počakati 5 minut). V srednjem veku je volovski jezik veljal za preverjeno sredstvo proti duševnim depresijam. V homeopatiji tega zelišča sploh ne uporabljajo.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja