Teoxane RHA Prime Solution tekočina za čiščenje, 200 mL

Samo z tekočino za čiščenje Teoxane RHA Prime Solution brez težav očistite kožo, odstranite ličila in kožo še tonizirate. Samo z tekočino za čiščenje Teoxane RHA Prime Solution brez težav očistite kožo, odstranite ličila in kožo še tonizirate.
32796 32796

Ocene in mnenja

Opis

Samo z tekočino za čiščenje Teoxane RHA Prime Solution brez težav očistite kožo, odstranite ličila in kožo še tonizirate.

Zakaj uporabiti tekočino za čiščenje Teoxane RHA Prime Solution?

  • trojno delovanje micelarne vode
  • primerno tudi za občutljivo kožo
  • iz kože ne odstrani esencialnih maščob
  • ne vsebuje mil

Delovanje Teoxane RHA Prime Solution tekočine za čiščenje

Tekočina za čiščenje učinkuje na tri načine: kot sredstvo za čiščenje, kot blagi odstranjevalec ličil in tudi kot tonik. Uspešno odstrani iz kože vse nečistoče ter ličila, brez da bi uporabili vodo. Je zelo nežna do kože in primerna tudi za občutljivo kožo. Ob svojem edinstvenem delovanju micelarne vode s trojnim učinkom, vse esencialne maščobe ostanejo na koži.

Temeljno formulo Teoxane RHA Prime Solution tekočine za čiščenje sestavljajo RHA ter kompleks za restrukturiranje kože in NovHyal® BIOTECH-G. Tekočini za čiščenje je dodana vodica damaščanske vrtnice, ki kožo pomirja. Prisoten Poloksamer 184, iz kože nežno odstrani maščobe, klorheksidin  pa deluje kot antiseptik.

Uporaba tekočine za čiščenje Teoxane

Tekočino za čiščenje nanesite na bombažno blazinico s katero očistite obraz ter predel vratu. Primerno za jutranje in večerno čiščenje kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Teoxane Teoxane
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov