Teoxane R[II] Eyes napredna formula za področje okoli oči, 15 mL

Učinkovito omilite najbolj pogoste vidne težave kože okoli oči s pomočjo napredne formule Teoxane R[II] Eyes. Učinkovito omilite najbolj pogoste vidne težave kože okoli oči s pomočjo napredne formule Teoxane R[II] Eyes.
32794 32794
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovito omilite najbolj pogoste vidne težave kože okoli oči s pomočjo napredne formule Teoxane R[II] Eyes.

Lasnosti Teoxane R[II] Eyes napredne formule za področje okoli oči

  • zasnovano za področje okoli oči
  • primerno za občutljivo kožo
  • ne vsebuje vonja

Delovanje napredne formule za področje okoli oči Teoxane R[II] Eyes

Celotno področje okoli oči je nekoliko bolj občutljivo kot ostali predeli obraza. Z ustrezno nego, lahko tudi ta del kože ustrezno oskrbimo in poskrbimo za čim bolj svež in mladosten izgled.

Teoxane R[II] Eyes napredna formula za področje okoli oči deluje na celotnem področju okoli oči. Spopada se s pogostimi težavami na tem področju. Brez težav omili videz temnih podočnjakov. Učinkovito odpravlja otečenost ter blaži vidnost finih linij in gub.

Z in-vivo raziskavo so ugotovili, da se otečenost zmanjša že po prvi uporabi in da je vidna tudi posvetlitev temnih podočnjakov. Po 28 dnevih uporabe pa se zmanjšajo tudi fine linije ter gube.

Za tako dobre učinke poskrbi temeljna formula v kombinaciji RHA in kompleks za restrukturiranje kože ter NovHyal® BIOTECH-G. Dodan je tudi venotonik esecin in izvleček hamamelisa, ki je reagent za drenažo ter izločanje. EPS Seafill deluje kot reagent za pomiritev medtem ko pigmenti poskrbijo za poenotenje ter posvetlitev.

Uporaba

Teoxane R[II] Eyes je primeren tako za jutranjo kot večerno nego. Z ravnim delom kovinskega vrha nežno pritisnite na predel okoli oči, da ohladite kožo. Nežno pritisnite na nanašalec, da na kožo nanesete nekaj izdelka, ki ga nato nežno vmasirajte v kožo, da se popolnoma vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Teoxane Teoxane
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov