TePe interdentalni gel s fluorom in interdentalna ščetka (GRATIS)

Interdentalni gel nanesemo s TePe interdentalno (medzobno) ščetko. Interdentalni gel nanesemo s TePe interdentalno (medzobno) ščetko.
522287 7687

Ocene in mnenja

Opis

Interdentalni (medzobni) prostori in fisurni sistemi zob (grabenčki na griznih površinah zob) so najbolj tvegana področja za razvoj kariesa, saj so najtežje dostopna za čiščenje.

V medzobne prostore lahko TePe Interdentalni gel nanesemo s TePe interdentalno (medzobno) ščetko, na fisurne sisteme zob (grabenčke na griznih površinah zob) pa ga lahko nanesemo s TePe Interdentalno (mezdobno) ščetko ali s TePe Interspace™ ščetko. Gel ima gostoto, ki preprečuje razlivanje, embalaža pa je prilagojena tako, da je nanos TePe Interdentalnega gela s fluorom popolnoma enostaven. Pokrovček embalaže lahko uporabimo kot skodelico, kamor pomakamo ščetko.

Z nanosom gela začnite najprej pri zadnjih zobeh, saj je tam najbolj tvegano področje za razvoj kariesa. Gel nanašajte na dobro očiščene zobe in ga ne izpirajte. TePe Interdentalni gel s fluorom je razvit v sodelovanju z oddelkom za kariologijo, ki se ukvarja s preučevanjem kariesa (zobne gnilobe) na Sahlgrenski akademiji Univerze v Gothenburgu na Švedskem (Department of Cariology, Sahlgrenska Academy, University of Gothenburg, Sweden).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Menim, da bi potreboval pomoč od zunaj. Povezal se je z nekim terapevtom, začel je terapije, vendar potem tudi tega ni speljal do konca. Pred kratkim je sam rekel:
Mislim, da v življenju še ničesar nisem dokončal, in to je tudi njegov problem.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TePe TePe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja