The fat burner, 60 kapsul

Eden redkih fatburnerjev, ki dejansko vsebuje vse sestavine, ki dokazano delujejo učinkovito. Eden redkih fatburnerjev, ki dejansko vsebuje vse sestavine, ki dokazano delujejo učinkovito.
587231 8341

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Eden redkih fatburnerjev, ki dejansko vsebuje vse sestavine, ki dokazano delujejo učinkovito in to v delujočih količinah. Beseda fatburner se namreč vse preveč pogosto pojavlja v zavajajočih oblikah, z nepotrebnimi sestavinami in v nedelujočih količinah. Pri nakupih zato posebno pozornost namenite sestavinam in njihovim količinam.
 
THE Fatburner na odmerek vsebuje 5 ključnih snovi:
Kofein
Sinefrin
Zeleni čaj
Tirozin
Alfa lipoična kislina
 
Dodane so še nekatere druge sestavine, ki imajo sinergičen vpliv na izgubo maščobe. Izdelek se lahko uporablja tudi kot stimulant centralnega živčnega sistem, ki poveča vzdržljivost pri visoko intenzivnih naporih.
 
Jemanje za najboljše rezultate: Zaužijte 1 kapsulo trikrat dnevno, 20 minut pred obrokom ali telesno aktivnostjo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak žolčnika in žolčevoda

Odločitve s pomočjo zdravnika
Možnosti zdravljenja so odvisne od stadija bolezni, položaja tumorja, specifične vrste raka in splošnega zdravstvenega stanja bolnika. Ker pa se raka na žolčniku in žolčevodu navadno zelo pozno odkrije, so možnosti ozdravitve zelo majhne.

Operacija. Če se le da, se tumor in bezgavke odstrani operativno. V nekaterih primerih je treba odstraniti tudi del jeter, da bi tako zagotovili popolno odstranitev tumorja.

Če se je rak razvil v spodnjem delu žolčevoda in s tem ob trebušni slinavki, se postopek izvaja kot pri raku na trebušni slinavki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja