The maltocarb ogljikohidratni prehranski dodatek, 3000 g

Nevtralnega okusa in ne vsebuje nobenih enostavnih ogljikovih hidratov kot so dekstroza, fruktoza ali saharoza. Nevtralnega okusa in ne vsebuje nobenih enostavnih ogljikovih hidratov kot so dekstroza, fruktoza ali saharoza.
486639 8310

Ocene in mnenja

Opis

THE Maltocarb je ogljikohidratni izdelek narejen izključno iz maltodekstrina - lahko prebavljive mešanice kompleksnih ogljikovih hidratov in koruznega škroba. Maltodekstrin je sestavljen iz glukoznih polimerov - daljše verižnih ogljikovih hidratov, ki jih telo najlaže absorbira in porabi kot energijo. Glukozni polimeri se metabolizirajo počasi ter s kostantnim sproščanjem v krvotok telesu zagotavljajo dolgotrajen vir energije, ki je potreben pri vzdržljivostnih športih.
 
THE Maltocarb je formula sestavljena izključno iz 100% maltodekstrina. Je nevtralnega okusa in ne vsebuje nobenih enostavnih ogljikovih hidratov kot so dekstroza, fruktoza ali saharoza.
 
THE Maltocarb zaradi svojega glikemičnega indeksa počasi sprošča ogljikove hidrate v krvni obtok, s tem pa optimalno polni glikogenske rezerve v mišicah in jetrih.
 
THE Maltocarb poleg tega izjemno poveča sintezo glikogena.
 
THE Maltocarb vsebuje optimalno razmerje razvejanih in dolgo-verižnih ogljiko-hidratnih polimerov. Zaradi tega izvirnega pristopa je idealen za vse vrste športnikov; tako za vzdržljivostne, ker povečuje vzdržljivost, zmanjšuje utrujenost in je primeren tudi za ljudi, ki trenirajo z raznimi oblikami nadobremenitve (dviganje uteži).
 
Navodila za uporabo: Zmešajte 1-2 merici in 1 merico whey proteinov z vodo ali mlekom po vadbi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Retinitis pigmentosa

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Na začetku lahko proti bleščanju pomagajo posebna očala s filtri ob robu (očala z rjavimi ali oranžnimi stekli, ki filtrirajo določene valovne dolžine žarkov). Pogovori s svojci in prijatelji pomagajo pri preživljanju težkih življenjskih situacij, ki nastanejo zaradi omejitve vida.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja