Tints of Nature naravna nega za krepitev las, 75 mL

Tints of Nature naravna nega za krepitev las je inovativen kozmetični izdelek, ki je nastal v sodelovanju naprednimi frizerskimi saloni. Tints of Nature naravna nega za krepitev las je inovativen kozmetični izdelek, ki je nastal v sodelovanju naprednimi frizerskimi saloni.
928208 28209

Ocene in mnenja

Opis

Tints of Nature naravna nega za krepitev las je inovativen kozmetični izdelek, ki je nastal v sodelovanju  naprednimi frizerskimi saloni.

Prednost uporabe tega naravnega izdelka so predvsem kvalitetne sestavine, katere poudarjajo svoj naravni ter predvsem organski izvor. Kozmetične sestavine izdelka delujejo med sabo sinergistično ter tako delujejo še posebej učinkovito.

Tints of Nature naravna nega lase krepi ter jih naredi voljne ter regenerirane.

Ekstrakt organsko gojenega gabeza izboljša stanje las skupaj z ekstraktom kamilice, ki vsebuje blažilne učinkovine. Aloe B.M. pa s svojo bogato sestavo skrbi za zaščito las in lasišča.

Kako uporabljati izdelek Tints of Nature naravna nega?

Lase pred nanosom tega kvalitetnega tretmaja dobro umijt ter nadalje posušite z brisačo. Nato izdelek velikodušno nanesite na površino las in lasišča, dobro vmasirajte, da se bodo vse sestavine dodobra vpile ter nato pustite delovati cca. 15 minut. Lase nato izperite ter odstranite nanos, po potrebi pa nanesite tudi negovalni blažilni balzam za negovanje lasišča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tints of Nature Tints of Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja