Trauma Pet Gel Ag, 30 mL
Trauma Pet Gel Ag, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Trauma Pet Gel Ag, 30 mL

Proizvajalec: Calibra
Trauma Pet Gel Ag je poseben gel, ki ima dodane srebrove nanodelce. Namenjen je podpori pri celjenju različnih ran. Primerno za živali.
Cena: 23,96 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, gel

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Trauma Pet Gel Ag je poseben gel, ki ima dodane srebrove nanodelce. Namenjen je podpori pri celjenju različnih ran. Primerno za živali.

Karakteristike gela

  • za rane
  • za živali
  • učinkovito delovanje
  • vsebuje koloidno srebro

Dodatno o Trauma Pet Gel Ag

V primeru poškodb kože pri živalih oziroma vidnih ranah, ki se morajo zaceliti, se svetuje uporaba Trauma Pet Gel Ag. To je namreč gel z dodanim koloidnim srebrom, ki se lahko uporabi kot podpora pri celjenju različnih vrst ran in učinkovito deluje tudi pri okuženih ranah. Gel se nanese direktno na samo površino rane in s svojim posebnim delovanjem prepreči nadaljnjo okužbo ran.

Posebno učinkovito delovanje gre pripisati srebrovim nanodelcem, ki je mnogokrat preučena sestavina zaradi svojih neverjetnih učinkovitosti. V gelu ima pomembno vlogo tudi prečiščena voda, ki med delovanjem poskrbi, da je rana dovolj navlažena, kar ugodno vpliva na samo celjenje.

Ta veterinarski pripravek je primeren za lokalno rabo pri vseh živalih. Izdelek nima toksičnih učinkov in ni škodljiv. Vseeno pa je potrebno preprečiti, da bi vaša žival namazano rano lizala, saj se bodo tako možni učinki izničili.

Uporaba

Nanesite gel direktno na rano ali prizadeto področje, debelina nanosa cca 2-3 mm, tako da pokrijete celotno prizadeto območje. Namestite povoj. Ponovite vsakih 12-48 ur, odvisno od vrste rane in poteka zdravljenja. Rana mora biti ves čas vlažna, drugače se lahko zmanjša učinek!

Sestavine

koloidno srebro 400 µg Ag (srebra) v 1 ml gela, prečiščena voda, karbomer, natrijev hidroksid za uravnavo pH.

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, gel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.