x
Vse kategorije
Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 mL
Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 mL

Proizvajalec: Trind
Trind serum za nego glivičnih nohtov je učinkovit proizvod za nego glivičnih nohtov.
Cena: 18,60 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakanoht
Težavaglivice, glivice na nohtih
Problemglivice
Tip izdelkaserum, serum

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Albin*** | 12. 01. 2019 15:13
albin.verdnik@siol.net
Je edini preparat, da unčinkovito zdravi gljivice na nohtih. Lahko samo priporočam!!!
Petra*** | 23. 08. 2020 19:15
Edinstven
Je res eden najboljših preparativ, kar se tiče tretmaja gljivic. V zadnjem času uporabljam samo še tega. Dejansko najhitreje rešuje težave z gljivičnimi okužbami - sama sem jo staknila na bazenu ... le čemu? Zato seveda zadnje čase ne hodim več na kopališča. Izdelek resnično priporočamo.

Opis

Trind serum za nego glivičnih nohtov je učinkovit proizvod za nego glivičnih nohtov.

Trind serum za nego glivičnih nohtov je pomembna razširitev linije za nego nohtov in rok Trind.

Njegova kozmetična učinkovitost je namenjena:

• preprečevanju širjenja glivic naprej po nohtu; izraščanje prizadetega dela nohta
• izboljšanje stanja poškodovanega nohta; glivice lažje prodrejo v poškodovan noht oziroma se lažje razširijo po poškodovanem nohtu
• ohranjanje celovitosti / kohezije nohtov

Proizvod je namenjen negi nohtov, ki so jih prizadele glivice.

Glavne aktivne učinkovine Trind seruma

1. PIROKTON OLAMIN:

Trind serum za nego glivičnih nohtov vsebuje 0,5% pirokton olamina, ki je raztopljen oz. razpršen v vlažilnem vodno-alkoholnem gelu. Pirokton olamin je spojina, ki se učinkovito uporablja pri obravnavi oniho mikoz (glivičnih infekcijah nohtov). In vit ro testi so podali rezultate, da je pirokton olamin pri obravnavi glivičnih nohtov učinkovit pri koncentraciji 0,5% v končnem proizvodu.

2. HIDROLIZIRAN KERATIN:

Trind serum za nego glivičnih nohtov vsebuje kot aktivno sestavino hidroliziran keratin. Ta keratin je pridobljen iz izvirnih peptidov hidroliziranega keratina, katerim je dokazana učinkovitost pri negi in zaščiti tako nohtov kot kože rok. Ta keratin je proizveden z nežnim patentiranim procesom, ki proizvaja peptide. Zaradi njihove nizke molekulske mase in odličnih možnosti vezave vlage, so peptidi sposobni prodreti in vlažiti kožo in nohte.

Nohtna plošča je trdna keratinska struktura, ki ščiti konice prstov. Nohtna plošča ima tudi prijemaino in praskaino funkcijo. Dobro poznano je tudi, da je stanje nohtov dober pokazatelj splošnega zdravja. Celice nohta nastanejo v nohtnem matriksu in se »hranijo« iz nohtne posteljice, dokler ne prerastejo konice prstov. »Prosta« nohtna plošča nad konico prstov je najbolj zahteven in najbolj izpostavljen del nohta ter pogosto kaže največjo potrebo po kozmetični pozornosti, da se prepreči lomljenje in cepljenje tega dela nohta.

Nohtna plošča kot taka, je sestavljena iz treh plasti. Dorzalni del (najvišje ležeči del nohtne plošče) je plast iz 2 - 3 plasti celic in vsebuje najstarejše, pogosto tudi najbolj poškodovane celice nohta. Srednja plast predstavlja približno % nohtnega materiala. Ventraina plast nohtne plošče (del nohtne plošče, ki leži neposredno na nohtni posteljici) je sestavljena iz 1 - 2 plasti celic in vsebuje najmlajše, mehke celice.

Keratinska plošča je močno prečno povezana in vsebuje približno 10,5% žveplo vsebujoče aminokisline cistin, Žveplo je zadolženo, da drži beljakovinsko strukturo nohta skupaj in ji daje strukturno robustnost, da lahko opravlja potrebne funkcije. Zato dodani keratin v Trind serumu za nego glivičnih nohtov zagotovi dodatno strukturno celovitost nohtne plošče preko učinka »Iepljenja«.

3. ALLANTOIN:

Najdemo v mnogih rastlinah, vključno spšeničnimi kalčki, rižu in koreninah gabeza. Pripisujejo mu izjemne zdravilne, vlažilne, blažiIne in nedražilne lastnosti. Allantion je tudi cenjeno sredstvo, ki ima lastnost pospeševanja tvorjenja novih celic, kar spodbudi formacijo plasti s spodbujanjem in pospeševanjem naravnega regeneracijskega procesa celic.

4. D-PANTHENOL:

je najpogosteje uporabljen provitamin v kozmetični industriji. Izboljša in poveča vsebnost vlage v nohtih in spodbudi epitelizacijo.

5. BIOTIN:

Je v majhnih količinah prisoten v vseh živih celicah. Igra pomembno vlogo pri celičnem metabolizmu, saj je vključen v prenos ogljikovega dioksida in je zato bistvenega pomena za metabolizem ogljikovih hidratov in maščob. V Trind serumu za nego glivičnih nohtov je zato, da naredi nohte bolj močne in da zmanjša oziroma prepreči njihovo krhkost.

6. FITANTRIOL:

pomaga uravnavati vsebnost vlage v nohtu in poveča prehajanje d-panthenola in hidroliziranega keratina v noht.

Navodila za uporabo Trind seruma

Nanesite po eno kapljico seruma Trind na očiščen noht, lahko tudi do dvakrat na dan. Nežno vmasirajte v noht, obnohtno kožico in pod rob na koncu nohta ter pustite, da se dobro osuši. Z nego nadaljujte vsakodnevno v razdobju štirih tednov. Po enomesečnem tretmaju nadaljujte z nego enkrat dnevno v razdobju 8 -12 mesecev. Oziroma tako dolgo kot je potrebno glede na trenutno stanje nohta. Nohta se nikoli ne dotikajte spipeto seruma za nego glivičnih nohtov.

Trind serum za nego glivičnih nohtov pa lahko uporabljate tudi v kombinaciji s Trind močno obnovitveno nego za nohte. Trind močna obnovitvena nega za nohte se lahko nanese samo na nohte, ki niso zelo poškodovani in prizadeti. V kolikor so vaši nohti primerni za uporabo obeh proizvodov skupaj vam svetujemo naslednje:

1. Nanesite kapljico Trind seruma za nego glivičnih nohtov na čisto nohtno ploščo vsako jutro. Nežno vmasirajte v noht, obnohtno kožico in pod rob nohta na prednji strani in pustite da se posuši.

2. Na noht nato nanesite plast Trind močne obnovitvene nege za nohte. Pazite, da se s čopičem Trind močne obnovitvene nege ne dotaknete obnohtne kožice.

3. Zvečer odstranite plaste Trind močne obnovitvene nege za nohte in nanesite na noht Trind serum za nego glivičnih nohtov, kot je opisano zgoraj.

4. To ponavljajte vsakodnevno v razdobju dveh tednov. Po dveh tednih na noht nanašajte dvakrat na dan Trind serum za nego glivičnih nohtov in Trind močno obnovitveno nego za nohte samo enkrat na teden. To pomeni, da vsakih sedem dni, enkrat na teden zjutraj na nohtno ploščo nanesete plast Trind močne obnovitvene nege za nohte in jo zvečer odstranite. To ponovite čez sedem dni.

5. Po štirih tednih uporabljajte Trind serum za nego glivičnih nohtovenkrat dnevno in Trind močno obnovitveno nego za nohte enkrat na teden. Z nego nohtov na rokah nadaljujte 6 - 8 mesecev, za nohte na nogah pa 8 - 12 mesecev. Oziroma tako dolgo kot je potrebno glede na trenutno stanje nohta.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ko svojega malčka prvič vzamete v naročje, vas bo njegov videz morda nekoliko presenetil. Nedvomno ste ga neskončno veseli, vendar ste si morda predstavljali čisto in mirno »štručko«, kakršne vidimo v oglasih za otroško hrano. Resničnost pa je, kot ste pravkar ugotovili, povsem drugačna.

Koža

• Maz - belkasta mastna snov, ki prekriva novorojenčkovo kožo. To je naravna zaščitna krema, ki v maternici preprečuje, da bi se koža napojila

s porodno tekočino. Lahko jo takoj odstranimo ali pa pustimo, saj tako novorojenčku še naprej omogočamo naravno zaščito pred blago vzdraženostjo kože, kot je denimo luščenje .

• Koprivnica - v prvem tednu je nekaj čisto običajnega. Ni je treba zdraviti, saj bo kaj kmalu izginila sama od sebe.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

MAP aminokisline, 120 tablet

43,76 €

Imunoglukan kapsule, 30 kapsul AKCIJA

17,99 €

BioMin F zobna pasta, 75 mL

7,52 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakanoht
Težavaglivice, glivice na nohtih
Problemglivice
Tip izdelkaserum, serum

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.