Uriage D.S. losjon v spreju, 100 mL

Uriage D.S. losjon v spreju je formuliran za blago ter blagodejno delovanješe posebej proti srbečici in prekomernemu dražennju lasišča. Uriage D.S. losjon v spreju je formuliran za blago ter blagodejno delovanješe posebej proti srbečici in prekomernemu dražennju lasišča.
454524 21802

Ocene in mnenja

Opis

Uriage D.S. losjon v spreju je formuliran za blago ter blagodejno delovanješe posebej proti srbečici in prekomernemu dražennju lasišča. Po le nekaj nanosih je srbečica tako uspešno ublažena in pomirjena.
 
Izdelek Uriage D.S. losjon v spreju vsebuje posebej patentiran kompleks TLR 2, ki jeanti iritirajoči kompleks ter pripomore k manjpemu občutenju srbečice.
Izdelek vsebuje tudi eterična olja in cenjeno termano vodo Uriage, ki blagodejno vpliva na razdraženo lasišče.

Uporaba Uriage D.S. losjona:

Uriage D.S. losjon lahko uporabljate vsak dan - izdelek namreč pri pogostejši uporabi hitreje povrne povrne lepoto lasišča, rezultati pa so trajnejši. Losjon brez spiranja v pršilu Uriage tako las ne zmasti ali jih kako drugače oslabi.

Priporočamo uporabo izdelka kot šampon z D.S. čistilnim gelom.

Blagodejni sprej proti srbenju in draženju lasišča. Izdelek regulira širjenje prisotnih mikroorganizmov, odpravlja prhljaj in debele luske, medtem pa blaži srbenje in draženje, zahvaljujoč kombinaciji anti-iritacijskega TLR 2 - patentiran kompleks, eteričnih olj in termalni vodi Uriage.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja