Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF 20, 40 mL

Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF 20 je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ter zaščita pred delovanjem UV žarčenja. Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF 20 je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ter zaščita pred delovanjem UV žarčenja.
445029 1821

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Zdenka **** 14. 08. 2020 17:13
Ta krema me je prepričala, saj je res inovativna kot piše v opisu - nudi dvojno zaščito. Vlaži mojo ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF 20 je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ter zaščita pred delovanjem UV žarčenja. Izdelek je primeren za kožo, ki je dehidrirana ter ji kronično primankuje vlažnosti. Da bi bila koža intenzivno zaščitena pred delovanjem UV žarkov, s tem posledično pred napadi prostih radikalov, ki jih UV žarki generirajo so v termalno vlažilno kremo dodani še zaščitni filtri.

Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF je primerna za redno in aktivno hidracijo kože obraza. Le ustrezno navlažena koža je sproščena koža in kot taka nudi ustrezno zaščito pred zunanjimi dejavniki, je nežna ter negovana. Formula je obogatena z močnimi vlažilnimi sestavinami, ki obnovijo izsušeno kožo. Koža obraza je po nanosu kreme ponovno mehka in sijoča.

Izdelek vsebuje patentirano komponento Aquaxyl - le-ta obnavlja celično strukturo kožne površine, obnavlja medcelične povezave ter posledično izboljšuje hidracijo z vodnimi molekulami.

Uporaba Uriage Eau Thermale krema za obraz z ZF20

Kremo uporabite zjutraj po rednem čiščenju površine kože, saj je le na ta način koža pripravljena na privzem aktivnih komponent katere koli kozmetike. Krema je primerna predvsem za suh ter tudi normalen tip kože obraza. Občutek vlaženja tako ostaja še tekom celotnega dne.

O liniji Uriage Eau Thermale

Linija Uriage Eau thermale vsebuje enoo najpomembnejših setavin, brez katere koža ne more funkcionirati. Vsebuje tako imenovan „H20 vodni obliž“, ki obnavljapovršino kože, kamor izdelek tudi nanesemo. Kozmetični izdelki Uriage Eau so izredno vlažilni ob enem pa regenerirajo samo stabilnost kožne lipidne bariere.

Vodni obliž, ki ga kreira prav vsak izmed izdelkov Uriage Eau kot depo sprošča vlažilne komponente v notranjost kože obraza, kadar je to za kožo tudi potrebno. Celotna linija je osnovana na Uriage termalni vodi, ki obnavlja kožno bariero.

Glavna sestavina:

Hialuronska kislina, ki jo poznamo kot magnet za vodo, molekula se ponavadi nahaja tudi v notranjosti kože, vendar se količina te z leti sunkovito zmanjšuje. Potrebno je nadomeščanje z uporabo kvalitetnih vlažilnih kozmetičnih pripomočkov kot je linija Uriage Eau Thermale.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov