Varicex S povoj prepojen s cinkom, 10 cm x 10 m, 10 povojev

Varicex S je s cink-klejem impregniran povoj s tkano strukturo. Varicex S je s cink-klejem impregniran povoj s tkano strukturo.
919969 9592
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Varicex je s cink-klejem impregniran povoj s tkano strukturo, pripravljen za takojšnjo uporabo.
Uporabljamo ga za pooskrbo fraktur, za razbremenitev vezi in skeletnega aparata po luksacijah in distorzijah, za aplikacije poltogega povijanja pri tromboflebitisu, obravnavi edema, kronični venozni insuficienci, kot tudi pri ulkus krurisu v zaključni fazi zdravljenja.
Kompresijski učinek Varicexa lahko po potrebi še stopnjujemo tako, da preko vlažnega Varicex povoja povijemo še bombažni, kratkoelastični povoj, npr. ROSIDAL K (t.i. Fischerjevo povijanje).
 

Varicex S

Bi-elastičen, tkani povoj za povijanje v cirkularni tehniki, za zelo lahkotno povijanje zaradi streč-efekta povoja in dvosmerne raztegljivosti.
Vsi Varicex povoji so pakirani posamično v alu-vrečki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen - tip 2

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravila. Danes imajo sladkorni bolniki na razpolago že celo vrsto zdravil. Ni pa vsako zdravilo enako primerno za vsakega bolnika.

Za zdravljenje sladkorne bolezni tipa 2 so na razpolago naslednja zdravila.

Bigvanidi se pogosto predpišejo sladkornim bolnikom s prekomerno telesno težo, ker očitno izboljšajo občutljivost na inzulin. Zavirajo pridelavo lastnega telesnega sladkorja v jetrih in pospešujejo porabo sladkorja v mišičnem in maščobnem tkivu. Kot stranski učinek lahko zmanjšajo tek in pospešijo prebavo. Prednost je, da načelno ne povzročijo, da bi prišlo do premajhne količine sladkorja. Ne sme pa se jih jemati pri težavah z jetri, ledvicami ali s srcem. Slabost, bruhanje in driska kot stranski učinki doletijo vsakega petega človeka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lohmann rauscher Lohmann rauscher
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja