Vichy Ideal Soleil hidratantna vodica v razpršilu z ZF 30, 200 mL

Vichy Ideal Soleil hidratantna vodica v razpršilu je inovativna in vlažilna vodica v obliki razpršila, z visoka zaščito pred UV žarčenjem - predvsem UVa in UVB žarki. Vichy Ideal Soleil hidratantna vodica v razpršilu je inovativna in vlažilna vodica v obliki razpršila, z visoka zaščito pred UV žarčenjem - predvsem UVa in UVB žarki.
15386 15386

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil  hidratantna vodica v razpršilu je inovativna in vlažilna vodica v obliki razpršila, z visoka zaščito pred UV žarčenjem - predvsem UVA in UVB žarki.

Koža je po nanosu tega pršila z zaščitnim faktorjem intenzivno zaščitena, na koži pa pusti prijeten občutek svežine, čistoče, zaščitenosti in predvsem udobja.

Prednost kozmetičnega izdelka je predvsem njegoa nelepljiva in nemastna tekstura, kar bi nemara marsikaterega uporabnika odvrnilo od nakupa. Izdelek je fenomenalen, saj naredi perfekten zaključek na površini kože, ob enem pa kot številne zaščitne kreme in tudi spreji ne pušča neprijetnih belih sledi, ki so posledica prisotnosti UV zaščitnih filtrov.

Posebna prednost formulacije je tudi vsebnost vlažilnih komponent, med drugim tudi hialuronske kisline, ki je poznana kot magnet za vodo. Koža je po nanosu kozmetičnega izdelka še dolgo navlažena - počutili se boste prijetno, koža pa ne bo zategnjena.

Vichy sprej tako omogoča celo vodoodpornost, zaščito proti znoju in zunanjimi dejavniki.

Prednosti Vichy Ideal Soleil hidratantne vodice

- hipoalergena formulacija
- primerno za občutljivo kožo
- ne povzroča alergij
- dermatološko preizkušen proizvod

Uporaba Vichy Ideal Soleil hidratantne vodice

Pred izpostalvjanjem soncu, še posebej najmočnejšim žarkom je zelo priporočljivo, da se predhodno dobro zaščitite pred nevarnimi UV žarki, ki lahko povzročijo številne kožne spremembe, predvsem patološke. 

Pršilo nanesite do 20 minut pred izpostavljanjem soncu v radodarni količini - z izdelkom ne varčujte, saj je dobra zaščita pred soncem varna izbira. 

Po nanosu tekom dne redno obnavljajte nanos, še posebej po plavanju v vodi, intenzivni perspiraciji, brisanju z brisačo in vsemi ostalimi aktivnostmi, ki odstranijo del nanešenega zaščitnega nanosa ter posledično zmanjša zaščitenost pred UVA in UVB žarčenjem.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja