Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko za občutljivo kožo SPF 50+, 300 mL

<strong>Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko za občutljivo kožo je zaščitno mleko primerno za vse, ki imate prekomerno suho ter občutljivo kožo obraza in telesa.&nbsp; </strong> Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko za občutljivo kožo je zaščitno mleko primerno za vse, ki imate prekomerno suho ter občutljivo kožo obraza in telesa. 
804754 25903

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko za občutljivo kožo je zaščitno mleko primerno za vse, ki imate prekomerno suho ter občutljivo kožo obraza in telesa. 

Izdelek je učinkovita zaščita pred soncem, ki odkriva lepoto vaše kože telesa: bolj gladka koža, bolj in dalj časa sijoča polt, manj gub ter madežev.

Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko je elik format za vso družino.
Mleko Vichy predstavlja učinkovito zaščito celega telesa, obogatenaz vitaminom E in hialuronsko kislino za globinsko vlaženje brez belih in mastnih sledi.

Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko vsebuje

mexoryl - širokospektralni, UVA ter UVB filter, za učinkovito zaščito pred ultravioličnim sevanjem, ki lahko v najslabšem primeru poškoduje kožne celice in povzroči nastanek kožnega raka.

hialuronska kislina - je sestavina kreme, ki je pravi magnet za vodo. Enostaven za nanos, nepušča belih madežev na površini kože.

Izdelek ne vsebuje parabenov, ftalatov, umetnih dišav ipd.

Za koga je izdelek Vichy Ideal Soleil mleko namenjeno?

Izdelek je kakor nalašč za vas, če imate suho ali precej izsušeno kožo obraza in/ali telesa ter potrebujete učinkovito zaščito in globinsko vlaženje kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja