Vichy mineralna maska za sijoč videz kože, 2x6 mL

<strong>Vichy mineralna maska za sijoč videz kože je maska, ki je primerna za negovanje nečiste kože ob enem pa je primerna tudi za intenzivno nego mladostne nečiste kože. <br></strong> Vichy mineralna maska za sijoč videz kože je maska, ki je primerna za negovanje nečiste kože ob enem pa je primerna tudi za intenzivno nego mladostne nečiste kože.

Ocene in mnenja

Opis

Vichy mineralna maska za sijoč videz kože je maska, ki je primerna za negovanje nečiste kože ob enem pa je primerna tudi za intenzivno nego mladostne nečiste kože.

Vichy mineralna maska za sijoč videz kože predstavlja intenziven kemični pilink, ki je primeren za odstranjevanje vseh nečistoč na površini kože obraza, odstrani pa tudi odmrle celice obraza, saj vsebuje kisline (AHA), ki pripomorejo k piling učinku.

Vichy mineralna maska vsebuje tudi zmlete mehanske kamnine, ki intenzivirajo delovanje samega pilinga.

Piling vsebuje tudi manozo, ki pripomore k intenzivni hidrataciji, vitamin CG pa poskrbi za bolj sijočo in na videz prijetnejšo kožo obraza.

Vichy mineralna maska vas navda s prijetnimi dišavnimi notami črnega ribeza, jabolka ter belega mošusa.

Uporaba Vichy mineralne maske za sijoč videz

Izdelek uporabite tako, da posamično masko odprete ter jo iztisnete na površino kože obraza, nežno vmasirajte s konicami prstov. 

Masko izperite z uporabo mlačne vode. Izdelek lahko uporabite le 1 do največ 3 krat tedensko.

Izdelek ter njegova kvaliteta je potrjena s pomočjo potrošniških testov številnih strank širom po svetu. Kar 81 % strank pravi, da je po uporabi maske koža izrazito bolj sijoča, 89 % jih pravi, da je vidno bolj homogena ter 93 % da je koža bolj mehka ter prijetna na otip.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja