Medex Nature Bar ploščica morska sol, 40 g

Zanimiva kombinacija oreščkov, medu in morske soli, za hiter in zdrav vnos energije, se skriva v Medex Nature Bar ploščici morska sol. Zanimiva kombinacija oreščkov, medu in morske soli, za hiter in zdrav vnos energije, se skriva v Medex Nature Bar ploščici morska sol.
32874 32874

Ocene in mnenja

Opis

Zanimiva kombinacija oreščkov, medu in morske soli, za hiter in zdrav vnos energije, se skriva v Medex Nature Bar ploščici morska sol.

Karakteristike ploščice Nature Bar

  • vsebuje do 30 % medu
  • z dodano morsko soljo
  • brez dodanega sladkorja
  • ne vsebuje aditivov
  • brez glutena

Namen uporabe Medex Nature Bar ploščice

Pogosto nimamo časa, da bi zaužili okusen in zdrav obrok na poti, ali ko smo v službi oziroma šoli. Včasih pa se želimo le na hitro posladkati. Prava izbira za te trenutke je Medex Nature Bar ploščica z morsko soljo.

Skrbno izbrane sestavine zagotavljajo zdrav prigrizek neverjetnega okusa. Nobenih skritih sladkorjev, saj je Nature Bar ploščica sladkana z medom. Ščepec morske soli sladkost medu še poživi. Za hrustljavost ploščice poskrbijo mandlji, arašidi in drugi oreščki. S ploščico Medex Nature Bar zaužijete le tisto, kar vidite.

Uporaba Medex Nature Bar

Medex Nature Bar z morsko soljo bo potešila vašo lakoto v trenutku. Ploščica je odlična za trenutke, ko potrebujete hiter vnos energije ali se želite le posladkati. Prigrizek na poti, v službi ali šoli. Ko postanete lačni ali nimate časa za pravi obrok, jo imejte pri sebi in se oskrbite z zadostno mero energije za nadaljevanje vašega pestrega dneva.

Sestavine ploščice Medex

med 30 %, arašidi 20 %, mandlji 14 %, brazilski oreščki, ameriški orehi (pekan), sončnična semena, riževi krispiji, kokosovo olje, morska jedilna sol 0,5 %.

Lahko vsebuje sledi soje, sezama in druge oreščke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja