Vidermina CLX raztopina za vaginalno izpiranje, 5x140 mL

Vidermina CLX raztopina za vaginalno izpiranje je medicinski pripomoček, ki je primeren za redno vzdrževanje vaginalne higiene. Vidermina CLX raztopina za vaginalno izpiranje je medicinski pripomoček, ki je primeren za redno vzdrževanje vaginalne higiene.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
3+ 18,71 €
937053 4936

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
ana **** 7. 02. 2020 11:08
Vaginalna prha (razstopina) je super za higieno, jaz uporabljam ob večjih vnetij pred uporabo viderm... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Vidermina CLX raztopina za vaginalno izpiranje je medicinski pripomoček, ki je primeren za redno vzdrževanje vaginalne higiene. Enoodmerne plastenke so narejene v oblik mehke embalaže, ki jo je moč enostavno stiskati, njena kanila pa je narejena prav tako iz upogljive plastike.

Prav lastnost samega vsebnika daje temu medeicinskemu pripomočku zelo veliko uporabno vlogo.

Vidermina CLX raztopina za vaginalno izpiranje je se uporablja pri številnih vaginalnih težavah, med drugim najpomembneje pomaga preprečevati vaginalna vnetja.

Uporaba Vidermina CLX raztopine za vaginalno izpiranje

Vrh plastenke same enoodmerne embalaže enostanvo odlomite ter tako pripravite enoodmerni vsebnik Vidermine CLX za uporabo.

Izvlečite kanilo do končnega položaja tako, da se zaskoči, nakar kanilo vstavite v nožnično odprtino in po občutku stisnemo. Plastensko stisnite po potrebi in ne popustite, dokler ni celotna vsebina vsebnika izpraznjena.
Če raztopina ne izteka, preverite, če je kanila izvlečena do končnega položaja.
Pogostost uporabe: 1 izpiranje na dan, 5 zaporednih dni ali po nasvetu zdravnika.

Opozorila ob uporabi Vidermina CLX raztopine

Nosečnice naj tovrstne metode izpiranja vagine ne uporabljajo, metodo lahko  .
Noseče ženske naj uporabljajo ta izdelek samo po nasvetu zdravnika.

Vidermina CLX raztopina namenjena vaginalnemu izpiranju naj se uporablja predhodno pred vstavljanjem kontraceptivov, globul, vaginalnih svečk in podobnih zdravil.

Izdelek po odprtju uporabite takoj, saj je po odprtju vsebina Vidermine izpostalvjena številnim mikrobnim dejavnikom, ki prično kvariti vsebino raztopine.

Če izdelek zaide v oči, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte na otrokom nedosegljivem mestu. Hranite proč od izvirov toplote. Ne vsebuje parabenov, barvil in dišav. Testirano na nikelj, kobalt, krom, paladij in živo srebro (manj kot 1 ppm).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prekomerno delovanje ščitnice

Koga lahko bolezen prizadene?
Tirotoksična kriza. V skrajnem primeru lahko prekomerna količina hormonov vodi do znakov zastrupitve. Zdravniki govorijo v takšnem primeru o tirotoksični krizi, pri kateri se lahko težave poslabšajo in vodijo do nezavesti (koma). Grozijo poškodbe različnih organov in odpoved srca ter krvnega ožilja. Najpogosteje to krizo zaradi prekomernega delovanja ščitnice povzročijo rentgenska sredstva, ki vsebujejo jod, in zdravila. Drugi mogoči sprožiIci so infekcije, operacije ščitnice, opustitev zdravil za ščitnico ali kakšna druga težka bolezen.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Istituto Ganassini Istituto Ganassini
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja