ViraSoothe hladilni gel za norice, 50 g

<strong>ViraSoothe hladilni gel za norice je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi neprijetnih simpotmov, ki jih povzročajo norice. </strong> ViraSoothe hladilni gel za norice je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi neprijetnih simpotmov, ki jih povzročajo norice.
544086 28248

Ocene in mnenja

Opis

ViraSoothe hladilni gel za norice je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negi neprijetnih simpotmov, ki jih povzročajo norice.

Norice so izredno pogosta bolezen, ki se izraža v obliki izredno neprijetnih pokazateljev in simptomov kot so: srbeči mehurčki, povišana temperatura, neprieten občutek.

Srbeči mehurčki venomer silijo k praskanju kože, posledice praskanja teh srbečih mehurčkov pa so lahko številne težave, ki se izkažejo kot nepravinosti na površini kože telesa. Na mestu srbečega mehurčka se lahko pojavijo neprijetne brazgotine, daljša regeneracija dermisa kože ter celo morebitne okužbe.

ViraSoothe hladilni gel za nego noric kožo prijetno hladi ter jo globinsko pomirja, posledično otrok ne bo občutil neprijetnega ščemenja oziroma srbečih mehurčkov. Posledično je z uporabo gela ViraSoothe za negovanje noric koža negovana ter nudi odlično dolgoročno rešitev proti občutku neprijetnega ščemenja. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.

Lastnosti ViraSoothe gela za norice

- vsebuje Osmo Care tehnologijo
- hladi in globinsko olajša srbečico
- podpira naravno regeneracijo dermisa
- odlična preventiva pred nastajanjem brazgotin
- primerno za otroke, ki so starejši od 6 mesecev

Navodila za uporabo ViraSoothe negovalnega gela

Otroci, starejši od 6 mesecev

Roke pred uporabo gela operite in temeljito posušite. ViraSoothe hladilni gel vtrite v površino kože telesa, predvsem na predele, ki so manifestirani z noricami. Masaža naj bo nežna, nikakor tako zelo intenzivna, da bi predrli srbeče izpuščaje.

Uporabiti dva do tri krat na dan ali kadar je potrebna razbremenitev srbečice. Lahko se uporabljajo po vsem obrazu in telesu. Preprečiti stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo.

Odrasli, starejši in otroci, mlajši od 6 mesecev
Obravnava le pod zdravniškim nadzorom.

Gel lahko uporabite po vsem telesu. Nanaša se samo na kožo. P

Opozorila
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Gela ne uporabite, če je pokrov tube ali ovojnina poškodovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thornton Thornton
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja