Vitix, 30 tablet

<p>Vitix tablete so prehransko dopolnilo in delujejo proti prostim radikalom v na&scaron;em telesu, saj vsebuje vitamin C in deluje antioksidativno.</p> <p><br /><span class="modro"><strong>Pozor: </strong>Ob nakupu Vitix tablet prejmete 5 bonus točk!</span></p>

Vitix tablete so prehransko dopolnilo in delujejo proti prostim radikalom v našem telesu, saj vsebuje vitamin C in deluje antioksidativno.


Pozor: Ob nakupu Vitix tablet prejmete 5 bonus točk!

2021-10-20 24,27 €
265268 1948

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Antonija **** 6. 04. 2020 07:57
Vitix tablete skupaj z Vitix gelom za zdravljenje vitiliga sem uporabljala že pred 13-imi leti in gl... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

VITILIGO

Vitix tablete so prehransko dopolnilo in delujejo proti prostim radikalom v našem telesu, saj vsebuje vitamin C in deluje antioksidativno. Oksidativni stres celic je zmanjšan, predvsem na področju epidermisa.

Baker pripomore k lepi obarvanosti.

Selen pripomore k ohranjanju lepih las in lasišča, prav tako sodeluje pri lepih nohtih. Selen prav tako pripomore k normalizaciji imunskega sistema in imunskega odziva.

Zadnje študije so pokazale povezavo med stresom, strahom ter oksidativnim stresom. Antioksidanti, ki jih zaužijemo, igrajo pomembno vlogo pri preprečevanju uničevalanega delovanja radikalov.

Tablete Vitix vsebujejo zelenjavni ekstrakt z močno mešanico antioksidantov in tudi vitaminov ter oligo-mineralov.

Uporaba Vitix tablet

1 tableta na dan s kozarcem vode med prehranjevanjem.

Vitix tablete vsebujejo

Zelenjavne aktivne komponente, baker, cink, selen, vitamine: C, E in B9 in B12 vitamine ter izbrane minerale kot so: cink, baker ter selen.

Pomembna opozorila ob jemanju Vitix tablet

Ne prekorači priporočene dnevne doze. Shranjuj nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Z glavo navzdol
Če je odnos med starši in otrokom varen in ljubeč, večina otrok obožuje, če jih eden od staršev obrne na glavo ali vrti okrog sebe. To veste po tem, ker govorijo: "Šel' Še!" Lahko se otroku spontano približate in mu rečete: "Aha! Našla sem fanta, ki ga je treba obrniti na glavo;' potem pa ga obrnite na glavo, pri tem pa ga držite za noge. Zelo trdno ga držite, in to nad posteljo ali zofo, da bo igra res varna.

"Kaj imaš v nogavicah?" Primite otroka za stopalo in mu recite:

"Mislim, da imaš v nogavicah frnikole" Običajno se nasmehne in odkima. Naj vaše trditve postanejo čedalje bolj nesmiselne: "No, potem imaš pa v nogavicah polže/sladkarije/deževnike:' Na koncu mu nogavice sezujte in recite: "O, ljubi bog, saj to so prsti!"
Cvetka Marjetka
Primite otroka za roko in mu recite: "Sem ti že povedala zgodbo o Cvetki Marjetki (ali katerem koli drugem izmišljenem liku)?" S prsti narišite Marjetko na hrbtno stran njegove dlani ali roke (tako mu boste v možganih aktivirali veliko oksitocina, prijetne kemične snovi). Povejte mu kakšno zgodbo oMarjetki; na primer, kako gre lovit ribe ali priredi čajanko v gozdu.
Teleskopi
Ta igra je primerna za otroke, starejše od štirih let.

Otroku dajte majhen zvitek papirja ali kartonski kolut od toaletnega papirja in mu recite, da je to teleskop. Razložite, da so v teleskopu stvari videti manjše ali večje, kot so v resnici. Ko gleda skozi teleskop, bodite tista stvar, ki jo vidi, in posnemajte dogajanje, o katerem vam pripoveduje. Reče vam lahko: "Vidim drobcenega zelenega škrata, ki popravlja svoj čevelj:' Ali: "Vidim slona, ki je oblake:' Ko desetkrat pogleda skozi teleskop, zamenjajta vlogi.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja