Vivan koralni kalcij, 50 g

<p>Vivan koralni kalcij velja za koralni kalcij, ki ima v Sloveniji že dolgo tradicijo obstoja. Velja za enega najbolj kvalitetnih in najbolj prodajanih koralnih kalcijev pri nas.<strong> <br /></strong></p>

Vivan koralni kalcij velja za koralni kalcij, ki ima v Sloveniji že dolgo tradicijo obstoja. Velja za enega najbolj kvalitetnih in najbolj prodajanih koralnih kalcijev pri nas.

523585 27753

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vivan koralni kalcij velja za koralni kalcij, ki ima v Sloveniji že dolgo tradicijo obstoja.

Izvira iz Okinave, predela kjer živijo zelo zdravi ljudje, brez kroničnih bolezni in z eno najdaljših življenskih dob. Okinava ima namreč vodne izvire ter vire, ki so obogateni s kalcijevimi ioni, njihove vode so kar 16 krat bolj koncentrirane z kalcijem kot pa drugod po Japonski.

Okinava je otočje na južnem predelu japonske, ki velja za enega najčistejših, neonesnaženih predelov na zemlji. Okinava pa ni znana le po svojih lepotah pač pa tudi po kvalitetnem koralnem kalciju ki ga tod pridobivajo.

Kalcij - zakaj je pomemben?

Kalcij je gradnik človeških kosti in je eden najpomembnejših mineralov, veliko ga je v mleku in mlečnih proizvodih. Današnja procesirana hrana ni obogatena s hranili ter ji pogostoma primankuje tudi mikro elementov.

Da bi bila naša hrana venomer bogata z kalcijem je smiselno jemati Vivan koralni kalcij, saj kalcij sodeluje pri številnih procesih:

- strjevanje ter koagulacija krvi
- delovanje skeletnih mišic
- delovanje srčne mišice
- optimalna aktivnost encimskih sistemov

Jemanje ter doziranje Vivan koralnega kalcija

do 5 g ali eno kavno žličko prahu koralnega kalcija zaužijte s hrano ali vmešano v tekočini.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov