Weleda šampon iz ovsa za nego suhih in poškodovanih las, 190 mL

Weleda šampon iz ovsa za nego suhih in pogosto poškodovanih las je kozmetični proizvod, ki je namenjen predvsem negi zahtevnih las in lasišča. Weleda šampon iz ovsa za nego suhih in pogosto poškodovanih las je kozmetični proizvod, ki je namenjen predvsem negi zahtevnih las in lasišča.
442623 8661

Ocene in mnenja

Opis

Weleda šampon iz ovsa za nego suhih in pogosto poškodovanih las je kozmetični proizvod, ki je namenjen predvsem negi zahtevnih las in lasišča.

Šampon lase globinsko ter nežno očisti ter je prijeten. Lasem podari mehkobo ter prijeten naraven lesk.

Glavna aktivna sestavina kozmetičnega šampona je ekstrakt ovsa, ki je pridobljen na povsem ekološki-biološki način. Lasje so nežno očiščeni, negovani ter regenerirani. Lasem je podarjen prijeten lesk, uporabljajo pa ga lahko vsi predstavniki družine, tako najmlajši kot najstarejši.

Druge sestavine negovalnega šmpona pa so še:

žajbljevo olje - prijetno neguje ter daje zapeljiv vonj

jojobino olje - prijetn vlaži lase terj ih naredi voljne in nerazcepljene

Prednosti šampona

  • ne vsebuje SLS
  • ne vsebuje barvil
  • ne vsebuje umetnih dišav
  • ne povzroča alergij
  • ne vsebuje mineralnih olj
  • ne vsebuje umetnih penilnih srestev

Uporaba šampona Weleda

Šampon uporabite tako, da le-tega nanesete na površino navlaženih las - predhodno lahko šampon tudi spenite, da je čiščenje las temeljitejše. V kolikor so lasje bolj mastni je smiselno oprati lase dvakrat. Ko lase perete drugič nanesite manjšo količino šampona, saj se pri drugem pranju lasje normalno hitreje in bolj temeljito spenijo.

Pri uporabi šampona bodite pozorni, da le-ta ne zaide v očesno sluznico, saj je občutek rahlo neprijeten.

Poskrbite za naravno in prijetno nego las

Zdravi lasje so odraz zdravega lasišča, za katerega skrbimo na primeren način. Prav tako so zdravi lasje odraz življenja v zdravem okolju, posledica raznovrstne prehrane in odraz zdravega življenskega sloga.

Zdravi lasje so tako na videz rahlo svetleči, niso premastni, ne presuhi, se ne cepijo, lasišče pa ni iritirano in posledično ne tvori prhljaja.

Weledina linija za nego las je prilagojena naravnemu delovanju las in lasišča. Linija temelji na povsem naravnih rastlinskih izvlečkih in ne vsebuje penil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja