Xerolys+ emulzija za dolgotrajno in pomirjevalno nego kože, 500 mL

<strong>Xerolys+ emulzija za dolgotrajno in pomirjevalno nego kože predstavlja intenzivno regenerativno nego v obliki intenzivno vlažilne emulzijske mešanice. </strong> Xerolys+ emulzija za dolgotrajno in pomirjevalno nego kože predstavlja intenzivno regenerativno nego v obliki intenzivno vlažilne emulzijske mešanice.
17817 17817

Ocene in mnenja

Opis

Xerolys+ emulzija za dolgotrajno in pomirjevalno nego kože predstavlja intenzivno regenerativno nego v obliki intenzivno vlažilne emulzijske mešanice.

Emulzija za nego telesa je primerna za obnavljanje lipidne plasti, lipidna dvoplast predstavlja namreč zaščitno plast na površini dermisa. Izrednega pomena je, da je ta plast redno vzdrževana in obnovljena.

Emulzijska mešanica lipidov Xerolys intenzivno pripomore k obnavljanju lipidne plasti - zato je izdelek primeren predvsem za težje primere izredno suhe, razdražene kože telesa, prav tako jo lahko s pridom uporabljajo vsi s tanko kožo, ki kaže znake staranja - primerna je kot nalašč za kožo z ihtiozo.

Sestavine Xerolys emulzije

Emulzija vsebuje izdatne količine sečnine, ki poskrbi za izjemno zadrževanje vlage ter vlaženje kožne povrhnjice. Vsebuje še 5 % vsebnost natrijevega klorida.

Xerolys+ emulzijo sestavlja tudi Urodium kompleks, ki predstavlja patentirano aktivno sestavino, ki še potencira ter poveča delovanje vlaženja (predvsem uree). Osale sestavine vlažilne emulzije pripomorejo k obnavljanju ter regeneraciji aktivne lipidne dvoplasti. V kolikor je ta poškodovana se s pomočjo Xerolys+ emulzije hitro obnovi ter zaščiti kožo pred delovanjem zunanjih dejavnikov kot na primer: virusi, glivice, balterije ipd.

Xerolys+ emulzija je klinično testiran kozmetični izdelek pod samim dermatološkim nadzorom. Mešanica ne vsebuje komponent, ki bi škodovale koži, zato ne vsebuje potencialno alergenih eteričnih olj ali dišav nasploh.

Uporaba Xerolys emulzijske mešanice

Xerolys+ emulzijsko mešanico nanesite po potrebi, lahko pa enkrat do dvakrat na dan po  čiščenju kože. Koža vam bo hvaležna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Dosezite ravnovesje

Zaposleni starši si tako močno želijo doseči to ravnovesje, da nekateri moški celo odklonijo napredovanje v službi, če bi to omejilo čas, ki ga namenjajo družini, konjičkom in športnim aktivnostim. Ženskam pa je vse težje najti službe v podjetjih, ki skrbijo za družine in nudijo podporo materam, prilagodljiv delavnik, delitev dela in možnost opravljanja dela na daljavo.

Na takšne težave lahko naletijo tako moški kot ženske. Odgovorni delodajalci razumejo potrebe in težave mladih staršev, zato jih v službi malce razbremenijo.

Duševna blaginja

 Dobro je, če se z leti otresete predsodkov in po potrebi spremenite tudi svoje vedenje. S čustvi se morate spopasti na konstruktiven in koristen način, po drugi strani pa ostati nežni in ljubeznivi do sebe.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LysaSkin Laboratoires LysaSkin Laboratoires
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja