SVR Xerial 10 mleko proti luskanju kože, 200 mL

Emolientno mleko za intenzivno vlaženje zelo suhe in luskave kože telesa. Emolientno mleko za intenzivno vlaženje zelo suhe in luskave kože telesa.
13595 13595

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

alantoin

Indikacije

emolientno mleko za intenzivno vlaženje zelo suhe in luskave kože telesa

O liniji

Xerial je visoko tehnolopka linija, ki temelji na novi tehnologiji, uporabi Ree Pure (čista urea), katera rešuje vse stopnje suhe kože. Formula je brez vonja in parabenov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Bodite pozorni na to, kaj mu predstavlja lik in kaj ozadje. Ne pojasnjuj te, saj je bolje, da se sam dokoplje do rešitve. Če bo za ozadje izbral učno snov, učbenike in učitelje, bo šolar z učnimi težavami ozadje označil kot čustveno negativno, kar bo napravilo dogajanje napeto in moteče, saj bo ozadje premočno in bodo liki v polju bledi, šibki in nesproščeni. Na sceno ste npr. v gledališču pozorni le na začetku predstave, kasneje vašo pozornost pritegnejo igralci. Šolarja vprašajte, kaj so zanj liki v polju; če so samo njegovi sošolci in on, naj predstavi odnose. Vprašajte ga tudi, kaj je prevladujoč lik, koliko likov je v polju in če je dogajanje pregledno. Vprašajte ga tudi, kaj moti preglednost polja in kakšen je odnos med liki in ozadjem. Sam bo spoznal, da je polje slabo oblikoval in si potek učenja predstavlja neustrezno.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja