Yantra terapevtski natikači

S pomočjo sodobne tehnologije so bili razviti Yantra natikači - terapevtsko obuvalo, ki vam omogoča naravno refleksno masažo stopal.
512664 18530

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Brigita **** 9. 11. 2015 01:00
Ti natikači so zelo fajn, priporočam, sploh za prekrvavitev nog.

Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Yantra natikači - terapevtsko obuvalo:

- omogočajo naravno refleksno masažo stopal,
- na naraven način omogočajo stimuliranje akupunkturnih točk stopal,
- s hojo boste pregnali napetosti vašega telesa in odpravili bolečine,
- vaš refleksoterapevt po ugodni ceni.

Učinkovanje:

z nošenjem natikačev sprosčamo in lajšamo napetosti našega telesa. Refleksologija je veda, ki temelji na 5000-letni kitajski tradiciji. S pritiskanjem na posamezne dele stopal ali dlani sprostite celotno telo, kar ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Natikač Yantra vsebuje 41 masažnih čepkov na vzmeteh. Rdeči čepki pokrivajo akupunkturne točke stopalnega loka.
 
Možnost nakupa natikačev v štirih barvah: roza, bela, svetlo modra in črna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Cepljenje proti virusnemu hepatitisu Bse jc sprva priporočala predvsem zdravstvenim delavcem, danes paje ponekod poslalo del obveznega cepljenja otrok .

• Da ne pride do prenosa virusnega hepatitisa s transfuzijo, kri vedno pregledajo na prisotnost protiteles proti virusu hepatitisa B in C.

Infekcijska mononukleoza

INFEKCIJSKA MONONUKLEOZA JE VIRUSNO OBOLENJE S PEKOČIMI BOLEČINAMI V ŽRELU IN ZNAČILNO POVEČANIMI BEZGAVKAMI. NAJPOGOSTEJE ZBOLIJO NAJSTNIKI IN MLADE ODRASLE OSEBE.

Znana je tudi kot bolezen poljubljanja, saj se prenaša predvsem s slino. Značilno se kaže z visoko temperaturo, bolečinami v žrelu, oteklima nebnicama in bezgavkami. Predvsem v začetnem obdobju sejo lahko zamenja za bakterijsko angino, vnetje nebnic.

KAJ JO POVZROČA?

Infekcijsko mononuklcozo povzroča virus Epstein-Barr (EBV), ki prizadene limfocite, bele krvničke, ki so pomembne pri obrambi pred okužbami. Okužba z EBVje pogosta. saj jo do 50. leta starosti pre boli devet od desetih ljudi. Več kot polovicajih ne razvije značilnih simptomov in sploh ne vedo, ela so okužbo preboleli.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yantramat Yantramat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja