Zechsal (Bi-Mag) magnezijevo olje v pršilu, 100 mL

Zechsal magnezijevo olje je 100% naraven in proizveden v skladu z BDIH normativi za naravno kozmetiko. Zechsal magnezijevo olje je 100% naraven in proizveden v skladu z BDIH normativi za naravno kozmetiko.
506150 24236

Ocene in mnenja

Opis

Zechsal magnezijevo olje je 100% naraven in proizveden v skladu z BDIH normativi za naravno kozmetiko.
Zechsal izdelke nanašamo direktno na kožo, tako se magnezij lahko enakomerno in optimalno vpije na mesto porabe, to je direktno v celice.

Sestavine Zechsal magnezijevega olja

31% magnezijev klorid, voda.

Zechsal magnezijevo olje predstavlja magnezij v najbolj koncentrirani obliki. Raztopljen je v vodi, kar ustvarja oljno raztopino. Zelo dobro se vpija v kožo in se uporablja na mestu terapije in splošno po celem telesu.

Doziranje in uporaba Zechsal magnezijevega olja

Zechsal magnezijevo olje nanesite 3x do 5x tako, da pritisnemo na pršilko in nanesemo olje na želeno mesto in nežno vmasiramo. Pustimo delovati  5 do 10 minut. Nato lahko olje izperemo, lahko pa ga pustimo delovati tudi dalj časa brez izpiranja. V primeru, da ste nanesli preveč olja, ali se ta ni vpil popolno, lahko na koži ostane bela sled, ki jo enostavno obrišemo ali umijemo.

Uporabo lahko spremlja lahno zbadanje ali občutek toplote, kar so normalni znaki, da se magnezij vpija v telo. V primeru neprijetnega občutenja takih znakov, začnite uporabo z manjšo dozo (1-2x pritisk pršilke), nato dozo sčasoma povečajte.
Za optimalne rezultate je olje potrebno nanašati dnevno, saj telo nima zmožnosti shranjevanja magnezija.

Magnezijevo olje lahko nanašamo na izbrano mesto (absorbiral se bo v celotno telo) ali pa po celem telesu. Posebej priporočljiv je nanos olja na predel trebuha in dekolteja pred spanjem, kar bo znatno prispevalo k mirnejšemu in globljemu spancu

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Zechsal Zechsal
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja