Fitonasal Pediatric Aboca pršilo, 125 mL
Fitonasal Pediatric Aboca pršilo, 125 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Fitonasal Pediatric Aboca pršilo, 125 mL

Proizvajalec: Aboca
Aboca Fitonasal Pediatric pršilo je učinkovito nosno pršilo za otroke. Uporablja se lahko že od 6. meseca starosti dalje. Je povsem naraven izdelek, ki omogoča praktično uporabo. Primeren za večkratno uporabo čez dan.
Cena: 15,49 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?otroci
Težavazamašen nos, prehlad
Tip izdelkapršilo, Medicinski pripomoček
Mesto uporabenos

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Aboca Fitonasal Pediatric pršilo je učinkovito nosno pršilo za otroke. Uporablja se lahko že od 6. meseca starosti dalje. Je povsem naraven izdelek, ki omogoča praktično uporabo. Primeren za večkratno uporabo čez dan.

Prednosti pršila

  • 100% naraven izdelek
  • primerno že od 6 mesecev starosti
  • praktična uporaba
  • brez konzervansov

Delovanje Aboca Fitonasal Pediatric pršila

Aboca Fitonasal Pediatric pršilo je inovativen izdelek, ki je namenjen lajšanju težav z zamaščenim noskom pri otrocih. Formulacija je prilagojena tako, da ga lahko uporabljajo že otroci od 6. meseca dalje. To pršilo je učinkovitejše od klasičnih nosnih raztopin na osnovi vode. Prav tako uporabniki izdelek prenašajo bolje kot druge dekongestive na trgu, saj pršilo nudi tudi celovitejši pristop k opravljanju težav.

Pršilo deluje tako, da globinsko očisti nosne votline. Prav iz teh votlin se namreč odstrani odvečno sluz, ki otrokom otežuje normalno dihanje. S tem ko se odstrani sluz pa se odstrani tudi v njej ujete patogene, dražeče snovi in tudi alergene.

Fitonasal Pediatric je odlična izbira za vašo družino, če imajo vaši otroci pogosto težave z zamašenim noskom in tudi kašljem, ki je posledica prehlada. Velika prednost tega pršila je, da ne izsušuje in tudi ne draži vaše sluznice. Po uporabi pršila Fitonasal ne pride do stranskih učinkov zaradi svojega lokalnega nefarmakološkega mehanizma delovanja.

Prednost pršila Fitonasal Pediatric je ergonomska oblika embalaže, saj se konica dobro prilega nosu najmlajših. Uporaba je povsem preprosta, ne glede na položaj otroka. Posebno pakiranje zagotavlja varnost, saj preprečuje vdor tekočin ali tujega materiala v pršilo. V pršilu pa je dodan dušik, ki je prijazen do ozonskega plašča.

Uporaba

Izdelek uporabljajte vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ter tudi po potrebi. Za doseganje dobrega učinka sledite navodilom uporabe:

Od 6 mesecev do enega leta starosti;

Otroka položite na bok, razpršilec vstavite v zgornjo nosnico ter vbrizgajte izdelek.

Otroka obrnite na drugi bok in postopek ponovite še za drugo nosnico.

Nad enim letom starosti

Razpršilec vstavite v nosnico ter rahlo pritisnite in zadržite za nekaj sekund.

Očistite ali izpihajte nos, če je to mogoče, in izdelek vbrizgajte še v drugo nosnico.

Indikacije

Koncentrirano pršilo Fitonasal Spray je namenjeno za vse primere težav z otekanjem in draženjem nosnih votlin, ki jih povzroča prehlad, kot tudi simptomi, podobni gripi in alergijam (sezonskim in trajnim). Koristno je tudi ob simptomih, ki kažejo na prisotnost virusnega ali bakterijskega rinosinusitisa ter rinitisa mehansko-obstruktivnega vzroka (deviacija nosnega septuma). Zaradi njegovih značilnosti je uporaba izdelka primerna tako za pogosto kot dolgotrajno uporabo. Izdelek je primeren za uporabo od 6. meseca starosti. Deluje dekongestivno brez farmakološkega učinka. Ne vsebuje potisnih plinov. Primerno tudi za dolgotrajno uporabo.

Sestavine

TANNISAL, standardiziran naravni molekularni kompleks, ki ga sestavljata: taninska frakcija iz virginskega nepozebnika in kamena sol (mineralna sol, ki ni kemično obdelana). Vsebuje tudi: vodo, rastlinski glicerin, limonin sok, nahkolit (naravni natrijev bikarbonat).

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?otroci
Težavazamašen nos, prehlad
Tip izdelkapršilo, Medicinski pripomoček
Mesto uporabenos

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.