Abri man Premium Zero nizko vpojne predloge za moške, 24 predlog

Nežne bombažne hlačke za moške z inkontinenco. Nežne bombažne hlačke za moške z inkontinenco.
929433 6604

Ocene in mnenja

Opis

Velikost Abri man predloge: 9x18 cm
Vpojnost Abri man predloge: 200 mL

Dandanes je urinska inkontinenca pereč in mnogokrat prezrt in zasramovan problem ne samo ženske pač a tudi moške populacije.
Uhajanje urina na takšen ali drugačen način je lahko velik problem in neprijeten občutek v marsikateri situaciji.

Da bi bili pred tovrstnimi neprilikami zaščiteni predlagamo uporabo Abri man predlog.

Prednosti Abri Man predlog so v tem da nudijo izredno zaščito pred prepuščanjem s posebnimi vzdolžnimi ovirami in optimalno udobje in varnost s posebno obliko, prilagojeno moški anatomiji . Abri-Man predloge se pričvrstijo s samolepilnim trakom na tesno prilegajoče se spodnje perilo so primerni pri težavah z uhajanjem urina zaradi oboljenj prostate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

ln po tem?
Ko bolniki prestanejo akutno zdravljenje, je napočil čas, da se vrnejo v vsakdanje življenje. Čeprav se nekateri tega zelo veselijo, pogosto to ni tako lahko. Naenkrat se opazi utrujenost, ki so jo prej zaradi »izrednega stanja« potlači Ii. Prav tako postanejo zbegani: kaj in kako pa zdaj? V tem obdobju sta potrebna počitek in čas za zbiranje novih moči. Veliko ljudi začne v tem obdobju razmišljati o življenjskih spremembah (bolj zdrav način življenja, potovanja, kultura, več časa zase ali družino in prijatelje), kar je dobro in pomembno. Vse cilje je mogoče doseči, vendar brez pretiravanj - vsega ni mogoče spremeniti z danes na jutri.

Po navadi prenesejo ljudje operacijo in terapije, ki sledijo, z neverjetnim zagonom, optimizmom in pogumom. Po prestanem zdravljenju pa lahko »splava vse na površje«, tesnoba in depresije se lahko pojavijo šele pozneje in v močni obliki. Na psiho vplivajo dlje časa (mesece, včasih celo desetletja) tudi travme iz obdobja zdravljenja, ki se kažejo kot strahovi, depresivna volja, motnje spanja in mučni spomini. V teh primerih je priporočljivo, da bolniki poiščejo pomoč v obliki psihoterapije.

K zdravljenju po bolezni sodijo kontrolni pregledi za zgodnje odkrivanje ponovnega pojava bolezni. To je tudi priložnost, da se bolnik z zdravnikom pogovori o splošnem počutju. Morda se je pojavila kakšna težava, ki jo je mogoče odpraviti, ali pa pride do sprememb, ki se zdijo nedolžne, a vseeno vzbujajo strah - prav je, da je prisoten strah, vendar ne sme vladati celotni situaciji. Bolniki ne smejo živeti v strahu, da bodo pri naslednjem kontrolnem pregledu odkrili ponoven pojav bolezni. Pregled naj bo le ruti na, ki nudi varnost. Če se strahovi osamosvojijo, je primerna pomoč psihologa. Lotiti se je treba dejavnosti, ki blagodejno vplivajo na počutje in iz katerih je mogoče črpati moč in pogum.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abena Abena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja