Afrodita Argan & jojoba balzam 10 v 1, 400 mL

Balzam za lase Argan & jojoba 10 v 1 je primeren za vse tipe las. Balzam za lase Argan & jojoba 10 v 1 je primeren za vse tipe las.
20328 20328
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Balzam za lase Argan & jojoba 10 v 1 je primeren za vse tipe las.

Prednosti in lastnosti balzama

  • za vse vrste las
  • vsebuje arganovo in jojobino olje
  • celostno deluje na lase
  • ne vsebuje silikona in sintetičnih barvil

Delovanje balzama 10 v 1 Argan & jojoba

Balzam za lase na naše lase deluje popolnoma drugače kot šampon. Balzam je namenjen izključno negovanju in poskrbi, da so naši lasje po umivanju dodatno oskrbljeni z vsemi potrebnimi hranili.

Prav Afroditin balzam za lase 10 v 1 Argan & jojoba na lase deluje na več načinov. S skrbno izdelano formulacijo na lase deluje obnovitveno, saj odpravlja poškodovanost las in jim vrača lesk. Z dodanim arganovim in jojobinim oljem, balzam poskrbi za vlaženje in negovanje las. Ob obnavljanju jih tudi dobro nahrani in okrepi. Po nanosu balzama 10 v 1 Argan & jojoba, bodo vaši lasje odlično zaščiteni. Razcepljene konice bodo ob redni uporabi balzama samo še spomin.

Na otip bodo prijetni mehki in čudovito se bodo lesketali v soncu. Brez težav jih boste razčesali, saj bodo svilnato gladki.

Uporaba balzama

Balzam za lase Afrodita 10 v 1 Argan & Jojoba na lase nanesite po tem, ko jih očistite s šamponom. Po nanosu lase previdno razčešite in pustite delovati od treh do petih minut. Ostanke balzama dobro sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja