Afrodita Calendula nočna krema, 50 mL

Privoščite si posebni ognjičev nočni terma z Afrodita Calendula nočno kremo. Privoščite si posebni ognjičev nočni terma z Afrodita Calendula nočno kremo.
32983 32983
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Privoščite si posebni ognjičev nočni terma z Afrodita Calendula nočno kremo.

Prednosti Afrodita Calendula kreme

  • primerno za nočno nego
  • vsebuje BIO ognjič
  • dvojno učinkovanje

Delovanje nočne kreme z ognjičem

Ognjič je zelo univerzalna rastlina katere pozitivni učinki ustrezajo skoraj vsaki koži. V kozmetiki je že vrsti let med bolj pogosto izbranimi sestavinami za negovalne izdelke. Ognjič je prisoten že vrsto let, saj je zaradi svojih zdravilnih lastnostih bil pogosto uporabljen v ljudski medicini. V starem Egiptu so ognjič uporabljali v različnih preparatih, saj so bili navdušeni nad pomlajevalno močjo in regenerativnim učinkom.

Predvsem učinkovit je ognjič pri pomiritvi razdražene kože. Brez težav oskrbi iritirana območja ali odpravi rdečico na koži. Ob blagodejnem učinku pa ima ognjič tudi izredno moč regeneracije in tako spodbudi kožo, da se na prizadetih delih prej obnovi. Ognjič ima več zdravilnih učinkovin flavonoidi, eterično olje, triterpeni), ki prispevajo pri alergijah in prispevajo k boljši odpornosti kože.

V nočni kremi Calendula, je ognjič združen še z izvlečkom pšenice ter sončničnim oljem, ki prispevata k dodatni hranljivi negi za kožo. Po nanosu bo koža prijetna na otip, voljna, gladka in mehka.

Uporaba nočne kreme Afrodita

Pred spanjem si dobro očistite obraz, za odstranite vse nečistoče, ki so se nabrale čez dan. Na obraz nanesite še tonik in nato enakomeren sloj nočne kreme nanesite na celoten obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja