Eucerin UreaRepair plus 5% krema za telo, 450 mL

Eucerin UreaRepair plus krema za telo z 5 % ureo, cermidi in NVF (naravni vlažilni faktorji). Eucerin UreaRepair plus krema za telo z 5 % ureo, cermidi in NVF (naravni vlažilni faktorji).
925845 4375

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin UreaRepair plus krema za telo je inovativna krema, ki vsebuje številne komponente, med drugim pa tudi: 5% ureo, cermide in NVF (naravni vlažilni faktorji). 

Eucerin UreaRepair plus krema je namenjena intenzivni negi telesa, predvsem je primerna za problematično ter suho kožo, ki je nagnjena k suhosti in luščenju.

Primernost uporabe izdelka Eucerin UreaRepair plus krema za telo 

- krema Eucerin je posebno primerna za nego kože pri starejših.

- za nego psoriatične kože in kože diabetikov. 

Po uporabi je negovalna krema z dodatkom Uree intenzivno zglajena, prijetno mehka ter prijetno voljna. Da se koža "dobro počuti" je tudi intenzivno navlažena - vlaženje omogoča nastanek prijetnega počutja kože.

Brez barvil in brez dišav. 

Uporaba Eucerin UreaRepair plus kreme za telo

Eucerin kremo nanesite po potrebi tudi večkrat dnevno, izdelek nanesite na površino kože, ki potrebuje intenzivno negovanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Težave s suho kožo?

Suho kožo povzročajo tako zunanji kot notranji dejavniki. Človeka lahko prizadene več kot le eden od teh dejavnikov, resnost suhe kože pa se povečuje s številom prisotnih vzrokov. Če razumemo, kateri...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Limfedem

Kako pogost je limfedem?
Primarne oblike bolezni so redke. Primarni edem, ki ni podedovan, je osemkrat pogostejši pri ženskah. Narašča pa pogostost sekundarnih oblik limfedema, zlasti zaradi operacij zaradi raka dojke. Po radikalni operaciji raka dojke nastane limfedem na roki pri približno 10 % žensk.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov