Afrodita Hyaluron vlažilni lotion za telo, 250 mL

Afrodita Hyaluron vlažilni lotion za telo se hitro vpije v kožo in ji nudi vlaženje z hialuronsko kislino. Afrodita Hyaluron vlažilni lotion za telo se hitro vpije v kožo in ji nudi vlaženje z hialuronsko kislino.
33113 33113
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Hyaluron vlažilni lotion za telo se hitro vpije v kožo in ji nudi vlaženje z hialuronsko kislino.

Prednosti in lastnosti vlažilnega losjona za telo

  • s 100% hialuronsko kislino
  • se hitro vpije
  • ne pušča mastnih sledi
  • brez parabena ter parafina
  • primerno za vegane

Delovanje vlažilnega losjona za telo Hyaluron

Čeprav mislite, da med prhanjem in kopanjem ni možnosti, da se vaša koža izsuši, temu ni tako. Geli za prhanje, kopeli in drugi izdelki skupaj z vodo med čiščenjem kože tudi izsušujejo kožo. Pogosto nas zato po tuširanju pričaka neprijeten zategujoč občutek na koži.

Da takšen občutek odpravite, je izredno primeren losjon za telo Hyaluron, ki izdatno vlaži kožo. Za intenzivno vlaženje kože poskrbi polnoma naravna hialuronska kislina, ki je dodana Afrodita Hyaluron losjonu za telo. V mladosti naša koža samostojno tvori hialuronsko kislino, z leti pa je ta produkcija vse slabša. Hialuronska kislina je molekula polisaharida, ki prispeva k vlaženju kože. Deluje kot magnet in nase veže vodo v ogromnih količinah. Prav tako pa hialuronska kislina prispeva tudi k zaščiti pred izsuševanjem. Koža, ki ima zadostno koncentracijo hialuronske kisline je veliko bolj čvrsta in sijoča.

Ker ima losjon za telo zelo prijetno in hitro vpojno teksturo, ne boste izgubljali časa s čakanjem, da se losjon vpije, preden lahko nanesete oblačila.

Uporaba lotiona za telo

Hyaluron lotion za telo Afrodita nanesite takoj po prhanju, ko kožo osušite z brisačo. Enakomerno nanesite na vse predele kože in s krožnimi gibi vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja