Afrodita Lavanda gel za prhanje in kopel, 1000 mL

Afrodita Lavanda gel za prhanje in kopel uporabite med prhanjem ali kopanjem in si pričarajte izjemo sprostitev. Afrodita Lavanda gel za prhanje in kopel uporabite med prhanjem ali kopanjem in si pričarajte izjemo sprostitev.
33105 33105
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Lavanda gel za prhanje in kopel uporabite med prhanjem ali kopanjem in si pričarajte izjemo sprostitev.

Prednosti in značilnosti gela za prhanje in kopel Lavanda

  • možnost dvojne uporabe
  • za prhanje
  • za kopel
  • sproščujoč vonj sivke
  • vegansko
  • veliko pakiranje

Delovanje Lavanda gela za prhanje in kopel Afrodita

V gelu z dvojnim delovanjem Lavanda se skriva izjemna kombinacija sestavin, ki jim je dodana sivka. Ta prijeten vonj poskrbi za popolno sproščenost, tako med prhanjem kot tudi v kopeli.

Lavanda gel za prhanje in kopel pa se ne ponaša samo s prijetnim vonjem, ampak tudi z učinkovitim delovanjem. Koža bo med uporabo deležna učinkovitega, vendar nežnega čiščenja. Ker je pH vrednost gela ustrezna za kožo, med prhanjem ali kopeljo, vaša koža ne bo dodatno razdražena. Skupaj z lavando vas med uporabo čaka sprostitev telesa in duha.

Vsakodnevno prhanje bo postala prava oaza sprostitve. Gel boste izbrali vedno znova, saj vas bo prepričal izjemno nežen učinek na kožo in prijeten občutek na koži takoj po prhanju.

Tudi v sproščujoči kopeli, Lavanda gel sprošča telo in blagodejno vpliva na kožo. Po vsaki uporabi bo vaša koža zaščitena pred zunanjimi dejavniki.

Uporaba Afrodita gela za prhanje in kopel

Izberite prhanje ali sproščujočo kopel. Med prhanjem najprej dobro navlažite kožo. Nato želeno količino gela nanesite na dlani in ga razporedite po celotnem telesu, da dobro očistite telo. Ostanke pene in gela dobro sperite.

Za sproščujočo kopel, kanite nekaj gela kar pod tekoči curek vode, da se ustvari pena prijetnega vonja. Za dodatne mehurčke, lahko gel vmešate neposredno v kad napolnjeno z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja